onsdag den 6. september 2017

Hvad september byder på...

Jeg kan som sådan godt lide efterår. September er dog en helt klar favorit. Himlen plejer at være blå og solen skinner dejligt, trods det bliver køligere. Bladene bliver de flotteste røde, gule og brune farver. 

Jeg begyndte september med at falde i søvn på sofaen kl. 21.13 fredag aften. Det havde været en hård uge. Lørdag var jeg til Black Swan tøjparty med en kollega og eftermiddagen forsvandt ind i en virkelig god bog. Søndag havde jeg tid til at nusse rundt, spise hjemmebagte boller og drikke kaffe, få svaret på en del mails og sendt sms'er ud i verden til forsømte modtagere. 

Mandag gik med arbejde og med at gå syg hjem... og nu er det allerede onsdag. Jeg har måtte aflyse to arrangementer. Til gengæld har jeg for en gangs skyld taget en ekstra dag hjemme for at være helt rask i morgen. Jeg kunne måske være taget på arbejde i dag, men så havde jeg brugt tiden på kontoret med at hoste og hakke... Så hellere blive hjemme og lave lidt arbejde hjemmefra. 

Ellers er september programmet lige nu noget med:
 • Kvium udstilling på Arken
 • Forældremøde
 • Skoledage
 • Testdag inde på Østerbro
 • HK arrangement vedr. OK18
 • Opfølgningstjek på Riget efter min operation
 • Kærestetur til Rom
 • Yngstesøn skal på lejrskole
 • Ældstesøn skal til en masse fester
 • Overgang til blødt vand
 • Badeture
Det bliver endnu en hektisk måned, men også nogle gode afbræk med ferien, som jeg glæder mig ret meget til.


8 kommentarer:

 1. Håber du får en dejlig september! ❤️

  SvarSlet
 2. Lyder dejligt. Hvad betyder overgang til blødt vand?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg laver et lille indlæg om det :-) kram

   Slet
 3. Den der kærestetur kan man jo kun være misundelig over :-) Ja, det der vand??

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg glæder mig også sindsygt til Rom, så vær gerne misundelig ;-)

   Slet
 4. Håber at du er blevet helt frisk! Rom lyder skønt og ja vand ? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er der næsten Lisbet :-) og jeg skriver mere om det vand. Kh

   Slet

Giv mig dine tanker...