mandag den 11. september 2017

Det med at pakke

Jeg er ikke god til at pakke. Jeg er typen "hvad nu hvis". Og jeg har svært ved at undvære. Hjemme har jeg mange valg, alt efter mit humør den dag (og vejret selvfølgelig). Jeg er glad for mit store valg mellem tøj og beautyprodukter. 

Jeg vil rigtig gerne have en masse tøj med på ferie. Så er der jo lidt at vælge imellem og hvad nu, hvis jeg spilder på den ene t-shirts eller det bliver koldt en dag. 

Jeg havde f.eks. gummisko og strømper med i sommerhus. Trods jeg altid har sandaler på hele sommeren, også i regnvejr. Jeg havde dog barberet cremer og make-up ned til (et for mig) minimum både i Lalandia og i sommerhus. Jeg er bare en kvinde, der har et stort arsenal, som jeg vel og mærke bruger hver dag.  

Når jeg lige om lidt skal til Rom, så ved jeg godt, at det bliver varmt. Men det ender nok med, at jeg tager sko, strømper og en jakke på i flyveren. Selv om jeg slet ikke får brug for dem dernede. Jeg ved, det er tosset. Men jeg pakker for meget alligevel...


12 kommentarer:

 1. Jeg tror, jeg er lidt af en ener på det område - jeg pakker hellere for lidt end for meget. Jeg ved ikke helt hvor den tendens kommer fra, og hensigtsmæssig er den næppe....

  SvarSlet
  Svar
  1. @Maude - man burde klone os to. Det ville skabe det perfekte pakke-gen ;-) kh. Birgitte

   Slet
 2. Hvor kan jeg følge dig - jeg skal pakke til en uge i det sydligste Spanien snart🤔
  Og jeg ender også med alt for meget til både mig og drengene - manden må selv pakke😀

  SvarSlet
  Svar
  1. @Susanne - jep, vi er i samme båd så. Heldigvis så må man jo have 20 kg med sydpå - og god tur! Kh. Birgitte

   Slet
 3. Jeg har så heldigvis lært, at jeg kan klare mig med meget få ting! Men hvis muligheden for at tage det hele med (som f.eks. når man rejser i bil) så gør jeg desværre stadig det. Hvis jeg har mit pas, min billet, mit Visa-kort og min mobil med, kan det ikke gå helt galt.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Malin - det burde jeg også lære... men når muligheden er der, så tager jeg (for) meget med :-) kh. Birgitte

   Slet
 4. Beautyboksen er den vanskeligste for mig at ændre størrelse på. Skal der noget i ansigtet og på øjnene skal jeg have et spejl med der kan sidde på spejlet(*10 forstørrelse) og gerne med ordentlig lys, for jeg kan se. Hænderne kræver pumpe, for jeg kan få produkterne ud, og her har jeg ikke fundet nogle i rejsestørrelse.
  Hvis jeg rejser i vinterhalvåret har jeg sandaler med i håndbagagen. Det er da for koldt at gå fra parkering til transit.
  God tur til Rom

  SvarSlet
  Svar
  1. @Karin - du forstår mine problemer! Hurra! Jeg har det på nogenlunde samme måde ;-) kh. Birgitte

   Slet
 5. Mange af vores ferie foregår med bil, og da den er ret rummelig, kan jeg pakke stort set som jeg lyster. Inklusiv gummistøvler ;-) Til gengæld er jeg så virkelig udfordret, når vi flyver på ferie ...

  SvarSlet
  Svar
  1. @Fruen - uh luksus med stor bil. Det har vi ikke ;-) men jeg har som regel ikke overvægt til flyveren. Men godt proppet kuffert. Kh. Birgitte

   Slet
 6. Uanset bagagemængden håber jeg, at du får den dejligste tur til Rom. Gad godt.... :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - tusind tak, er sikker på det bliver skønt. Kram B

   Slet

Giv mig dine tanker...