torsdag den 21. september 2017

Bog nr. 21 - Into the Water

Denne bog var rigtig god. Så kort kan det siges. Jeg læste den på ferien i Rom. Den er super god i opbygning og handlingen er spændende.

Jeg var jo vild med Paula Hawkins første bog 'The Girl on the Train'. Denne er også god. Ikke helt på højde med den første. Det tror jeg dog til dels er fordi udvalget af bøger i genren nærmest er eksploderet. Så vi læsere er mere kritiske og har læst mere i samme tema. 

'Into the Water' handler om søskendeforhold, familieforhold og om alt det, som ikke bliver sagt. Den er faktisk lidt dybere end bare en thriller. Den giver stof til eftertanke.

Jeg regnede plottet ud inden slutningen, men det gjorde den ikke mindre spændende. For jeg som læser vidste ikke, hvordan forfatteren ville præsentere hele slutningen. Der var enkelte emner, som ikke rigtig blev samlet op til sidst. Jeg synes dog alligevel, det var en rigtig fin bog. Jeg var temmelig fanget af den undervejs.
Bogen er også udkommet på dansk, hvor den hedder 'Det dybe vand'. Jeg læste den på engelsk. Dels fordi det er original sproget - og dels fordi jeg har læst hendes første bog på engelsk.


4 kommentarer:

 1. Den må jeg have læst, selvom jeg ikke var så begejstret for den anden.
  Hilsen Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - jeg ved at hendes bøger deler vandene. Jeg kan godt lide dem. Håber du synes om den. Kh. Birgitte

   Slet
 2. fedt du læser bøger på engelsk, det er godt nok længe siden, jeg har fået mig samlet sammen til det.
  Kh Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - denne er relativ nem at læse på engelsk. Men ja, jeg læser gerne hver 3. bog på engelsk. Især dem, hvor jeg har en formodning om, at oversættelsen kan betyde tab af visse ting. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...