torsdag den 7. september 2017

Så blev det i dag

Dagen hvor jeg måtte tage sko og strømper på og lade sandalerne stå. 

Jeg er ikke udpræget begejstret. Mine fødder er ikke glade for sko. 
Men det kolde og våde vejr gjorde det nødvendigt. 

På en lang dag som i dag, nåede jeg endda at skifte strømper et par gange. 

Jeg er ikke fan af regnvejr...

8 kommentarer:

 1. Regnvejr sucks. I hvertfald når man skal ud i det...

  SvarSlet
  Svar
  1. @Maude- ja, helt klart bedst at være i indenfor. kram B

   Slet
 2. Jeg er heller ikke fan af regnvejr, og jeg måtte også skifte sokker. Men det var nu i går. Hvor jeg fik våde tæer af at gå mindre end 200 meter, og hvor jeg var klædt ud som Paddington, da jeg luftede Kamelen. Vi MÅ da skulle have godt vejr på et tidspunkt?!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Fruen - her har det regnet siden natten til onsdag *suk* - jeg håber på godt vejr, men det tegner ikke så fedt. Kh. B

   Slet
 3. Jeg havde sandaler på idag - savnede mine sko. Så i morgen blir det også sko - for manner det var koldt- brrr. Hvor blev sensommeren af som vi blev enige om september skulle være fyldt med, spør bare ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. @S - ja, hvor blev den sommer af?!! Sidste år havde jeg sandaler på indtil slut september. Kh. Birgitte

   Slet
 4. Jeg havde også set september for mit indre blik ... Det så ikke sådan her ud :-/

  SvarSlet
  Svar
  1. @Lisbet - så absolut heller ikke min forestilling :-( men hvis det så bare ville stoppe med regn! Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...