onsdag den 30. august 2017

Efterår på vej

Mandag morgen var sådan én af de morgener, hvor der er efterår i luften. Hvor solen hang lavt og blændede alle i trafikken. Det var køligt og jeg havde trøje på. Et varsel om det der kommer. 

Og så var der i går med høj sol og temperaturer. En ægte sommerdag, hvor himlen var blå. Så skønt...

Faktisk så er det jo fredag, at efteråret for alvor tager fart. Men det er også på fredag, at der er 14 dage til jeg skal en smuttur til Rom. Det glæder jeg mig usigeligt til. 

Jeg har været i Rom i 2010 med kæresten. Vi var begge vilde med byen og nu skal vi altså tilbage. Det bliver fantastisk at holde lidt ferie i noget varme - og en charmerende by.


8 kommentarer:

 1. Åh, det bliver skønt med en lille getaway! ❤️

  SvarSlet
  Svar
  1. @Maude - det bliver intet mindre end fantastisk - det er jeg sikker på ;-) hahaha. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Ja, det er tiden hvor vi skal begynde at indstille os på efteråret med alt hvad det indebærer, men stadig har mulighed for at få dage med sommervejr. Da jeg stod op her til morgenen for første gang efter ferien, var det mørkt, og det skal jeg lige vænne mig til igen. Lyder fantastisk dejligt med en tur til Rom! Jeg har aldrig været der, men umiddelbart lyder det til at være det perfekte sted for en kærestetur ❤️

  SvarSlet
  Svar
  1. @Malin - Ja, det var også mørkt i dag da jeg skulle op. Det kræver tilvænning. Til gengæld ser jeg frem til at bruge mit lidt varmere tøj igen. Det bliver et dejligt gensyn (både med tøj og Rom) ;-) kh. Birgitte

   Slet
 3. Som septemberbarn kan jeg garantere, at vejret nok skal vise sig fra sin bedste side i løbet af måneden - særligt i den sidste del :-). Rom bliver da helt fantastisk. Jeg er vild med den by. Kram D

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - kan man holde dig op på det med september vejret? hahaha... ja, Rom bliver fantastisk. Kram B

   Slet
  2. Jeg gir drinks i Århus, hvis det ikke holder :-)

   Slet

Giv mig dine tanker...