tirsdag den 26. september 2017

Slut med blod

Før turen til Rom fik jeg endelig taget mig sammen til at kontakte Giv Blod sekretariatet. Ganske som jeg havde læst mig til på nettet, så var svaret, at jeg ikke længere kan være bloddonor, da jeg har haft modermærkekræft

én sølle omgang donorblod blev det til for mig. Det er lidt ærgerligt, nu jeg endelig havde taget mig sammen til at være bloddonor. 


8 kommentarer:

 1. Uh ha, du er en modig sjæl!! Jeg er lovligt undskyldt fordi jeg får en bestemt type medicin mod en stofskiftesygdom, men jeg var blevet den mest usle bloddonor ever. Besvimede engang hos lægen, der ikke kunne finde mine blodårer; jeg er virkelig en kylling.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Maude - jeg er nu lidt ked af, at jeg ikke kan være donor mere. Nu jeg endelig havde taget mig sammen. Men jeg kommer ikke til at savne stikket ;-) kh. Birgitte

   Slet
 2. Ehj, hvor er det typisk! Men tanken tæller også. Jeg fik idéen at blive bloddonor som helt ung, da man vist fik 40 kroner per gang, tror jeg det var. Jeg skulle første gang tage en blodprov for at være sikker på, jeg var helt rask, og så besvimede jeg. Så tog den karriere en ende før den overhoved startede. Forestil dig ellers hvor rig jeg havde været i dag!! :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. @Malin - øj ja, du kunne have været styrtende rig ;-) men det duer jo ikke med alle de folk, der besvimer. Der må være andre, der kan trække læsset :-) kh. Birgitte

   Slet
 3. Hvor ærgerligt og irriterende - hvis det kan være nogen trøst så fik dit indlæg i sin tid mig til at melde sig som donor... så på den måde er du stadig lidt med ;) kh s.

  SvarSlet
  Svar
  1. @S - det er faktisk en meget stor trøst. Dejligt at du har meldt dig. Tak! Kh. B

   Slet
 4. Men du gjorde det den gang, og det er sejt.
  hilsen Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Rikke - du har ret. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...