fredag den 8. september 2017

Fraklip inkl. sol

Jeg skynder mig at lave dette indlæg, så vi alle kan blive mindet om, at det faktisk ikke har regnet i 100 år (men bare siden onsdag)... Sidste uge var det faktisk ret godt vejr. Jeg var ude at bade både fredag og søndag. Himlen var blå og solen skinnede. Det har september vist glemt i denne uge.
Lørdag bagte jeg boller. Jeg fik ordnet en masse småting. Og læst min bog
Og søndag spiste kæresten og jeg sushi. 
Mandag måtte jeg så gå syg hjem fra arbejde. Kender I det med at blive syg og det så bare går ned ad bakke rigtig hurtigt?!! Om eftermiddagen kunne jeg dårlig stå på benene. Jeg er frisk igen, bortset fra irriterende hoste, der åbenbart har tænkt sig at hænge ved.
Jeg har sovet så dårligt hele ugen, at jeg nærmest trænger til at gå i hi. Plus det regner H.E.L.E tiden. Onsdag og torsdag var en lang omgang regn. Det regner stadig nu her fredag. Jeg troede ellers på Dortes fine kommentar her. Pt. ser det dog ud som om, at jeg kan se frem til gratis drinks i Århus. 

Weekenden - ja, jeg skal prøve at blive helt rask. Ellers er der kun småting på programmet. Ligesom sidste fredag. Nå ja, jeg skal da også læse til studiet. Kun 168 sider. Håber I alle får en dejlig weekend.


4 kommentarer:

  1. Jeg tænker også det bare er med at få sat kryds i kalenderen. Møgvejr :-))

    SvarSlet
    Svar
    1. @Dorte - ja, men heldigvis har mandag og i dag været sådan ok :-) kh. Birgitte

      Slet

Giv mig dine tanker...