fredag den 1. september 2017

Fraklip på en fredag

Denne uge har været fyldt ud med aftaler. Hver dag har der været noget i kalenderen. Og næste uge ser lige sådan ud. Så en weekend uden alt for mange planer er tiltrængt. 
Ugen har budt på både sol og sommer, men også efterårsagtigt vejr med regn (og torden)
'Ægte' fraklip fra fredagens farsbrød - inkl. gaffel... Madblogger bliver jeg nok aldrig, men det smagte virkelig godt.
Lige siden hjemkomst fra sommerhusferien har kæresten og jeg badet hver uge - det er 4 uger med badeture. Nogle uger har vi kun badet én gang, andre uger to gange. På den lokale strand. Indtil videre er badevandet stadig 18 gr. varmt koldt. Så vi fortsætter lidt endnu. Det giver os et godt kick og en grund til at komme ud hjemmefra. (jeg bader med en uv t-shirt af hensyn til mit ar, som ikke må få sol det næste år).
Den nye sæson med Black Swan Fashion er i gang. Jeg har prøvet meget af kollektionen og i morgen tager jeg en tur mere. Her er jeg i nogle virkelig lækre jeans. Som jeg nok ikke køber, for det par fra sidste sæson er 'still going strong'. Men jeg har selvfølgelig andre styles i kikkerten. 
Mandag var jeg til DHL stafet i Fælledparken med arbejdet. Vi var mange afsted (ca. 250) og det var en hyggelig eftermiddag og aften med lækker grillmad.

Ugen bød også på første skoledag og jeg er fortrøstningsfuld omkring dette semester. Modsat sidste semester er jeg nu på et fag, som jeg selv har valgt. Det hjælper voldsomt på motivationen, kan jeg mærke. Trods lektien til næste undervisningsgang er én hel bog (168 sider) plus et oplæg til opgavens emne. 

Så weekenden skal også gå lidt med at læse. Heldigvis er der andre ting på programmet - plus noget afslapning. Det er virkelig helt tiltrængt. Hav en dejlig fredag!8 kommentarer:

 1. Det lyder som om du har en udsigt til en skøn weekend! ❤️ Vores weekend er én lang logistikudfordring denne gang, så det er næsten lige før jeg glæder mig til mandag!...

  SvarSlet
  Svar
  1. @Maude - åh den slags weekender kender jeg kun alt for godt. Håber du klarer den og får tid til at komme dig ovenpå forkølelsen. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Jeg synes du er enormt frisk som bader! Vi skal en tur til Vesterhavet i morgen og jeg har faktisk tænkt tage min bikini med. Jeg har ikke badet én gang i Danmark i år - det er lige sølle nok. Forstår at du nyder din frie weekend. Selv om det er gode aftaler i løbet af ugen, har man bruge for en dag eller to uden nogen som helst planer. Nyd det! Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. @Malin - Tak, men jeg tænker så længe vandtemperaturen er fin, så er det ikke så slemt, hahaha... Jeg har brugt lørdag eftermiddag med en god bog, så det var dejlig afslappende :-) knus

   Slet
 3. Hyggelige billeder, dejligt med gode minder.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Christina - tak søde du :-) kh. Birgitte

   Slet
 4. Årh hvad - farsbrød er jo så godt!

  - A

  SvarSlet
  Svar
  1. @A - jeg elsker farsbrød - og det gør ungerne heldigvis også :-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...