fredag den 22. september 2017

Gode dage

De sidste dage har været rigtig dejlige. Trods ferie-blues, så har jeg været godt tilfreds med at komme ind i hverdagen igen stille og roligt. Ikke så meget stress, samtidig med at jeg har fået ordnet en masse småting, lavet aftaler for denne og næste måned og en del andre praktiske ting.

Jeg er kommet i sandaler (igen). Jeg har haft sandaler på hele ferie og troede egentlig, det ville være slut derefter. Så jeg var rigtig glad for at få en ekstra chance for at gå i sandaler - og flashe mine (semi)brune fødder lidt igen. 

Det har regnet om natten og været sol om dagen. På den måde har det også været ret godt vejr at komme hjem til. Efter min ferie-bog, så er jeg tilbage på studielæsning. Plus jeg har fået organiseret madplan, omstillet sæbeforbrug til blødt vand og begyndt så småt at tænke over ungernes vinterudstyr. 
Lige nu er fokus dog på weekend. En dejlig én af slagsen uden for mange planer. Jeg håber, at få tid til en kop te og en stak ugeblade. Et ret beskedent ønske synes jeg selv. Nu må vi se, hvordan dagene forløber. Rigtig god weekend til jer alle.6 kommentarer:

 1. Trods ferieblues, lyder det som nogle dage du har haft gang i. Rigtig god weekend kære Birgitte, jeg håber du må nyde den varme te og ugebladende, for det lyder godt nok dejligt.
  kh Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - tusind tak, jeg har læst ugeblade, jeg har drukket te. Nu står den på lektier ;-) kh. Birgitte

   Slet
 2. Det lyder som nogle dejlige dage du har haft og en skøn weekend i vente. Nyd te og ugeblade :) kh S.

  SvarSlet
  Svar
  1. @S - tusind tak, håber også I er i gang med en dejlig weekend. Kh. Birgitte

   Slet
 3. Åhh, jeg er netop kommet hjem fra ferie, og har allerede de dersens blues... Håber jeg klarer den kommende uge uden alt for meget stress og jag - det må tiden vise!
  Rigtig god weekend også til dig! ❤️

  SvarSlet
  Svar
  1. @Maude - ja, det kan blive lidt en lang uge. Jeg begyndte jo en onsdag, så er ugen knap så streng :-) og velkommen hjem! Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...