onsdag den 27. september 2017

A-vitamin hudpleje

Jeg er på ingen måde hudpleje ekspert. Jeg læser fast med ovre hos Beautyspace og har også læst begge Anettes bøger. Jeg interesserer mig også for hud og make-up. Nok til at jeg har ville prøve at gøre det bedste for at undgå grå og trist hud. 

I dette indlæg fik jeg nævnt, at jeg var begyndt med a-vitamin creme. Det var søde Krumspringer, der spurgte mig om hvad, hvor og 'virker det'. Så nu kommer det (meget sene) svar...

A-vitamin creme bruger jeg om aftenen. Der er en tilvænningsperiode på et par uger, afhængig af hvor sart ens hud er. Derefter har jeg brugt den hver aften. 

Jeg synes, jeg kan se en forskel. Altså, jeg er ikke rynkefri eller på nogen måde omfattet af et mirakel. Min hud er bare blevet stærkere, knap så 'fin'. Forstået på den måde, at den nu ser mere fugtet ud, mere ensartet og mere... jeg har lyst til at skrive stærk - i mangel på bedre ord. Jeg er ret sikker på, at jeg skal have en ny a-vitamin creme, når min tube er tom. 

Jeg bruger 'Creme Metamorphique' fra Beauty Patifique. Det er ikke noget bevidst valg. Det var bare den creme, der var på tilbud. Plus at jeg kender flere, der er glade for mærket. Det er by far den dyreste creme, jeg nogensinde har købt. Derfor er jeg glad for, at den er drøj. Der er til ca. 10 måneder i min tube ved brug hver aften. 
Der er mere info og kloge ord om a-vitamin her og her.
2 kommentarer:

 1. Den får jeg da også lyst til at prøve nu!
  Kh Lisbet

  SvarSlet
  Svar
  1. @Lisbet - Håber du finder noget, der virker for dig :-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...