torsdag den 18. august 2016

Øh bøh...

Jeg ville egentlig have skrevet et indlæg om weekend snart. Eller ugen lokalavis-indlæg. Det er bare ikke lige kommet på hjemmesiden (altså lokalavisens). Og weekend-indlæg laver jeg jo så tit, så...

Ja, nu ved jeg ikke lige, hvad jeg så skal blogge om i dag. For jeg har et par kladder liggende, men det er nogle længere indlæg, der lige skal skrives helt færdig. Og jeg har også ondt i hovedet (igen)

Jeg har til gengæld bestilt en ny denimkjole på ASOS. For den jeg har derhjemme, som ligner, er blevet for lille. Jeg opdagede så, at jeg ikke har handlet på siden meget længe, da mit sidst-gemte kreditkort var udløbet.

Jeg burde slet ikke have købt kjolen, for lige om lidt kommer den nye kollektion fra Black Swan. Et mærke, som jeg jo er svært begejstret for. Dog ser denne kollektion ikke ud til at ramme mig helt så godt som forårets. Praktisk, for jeg har i virkeligheden masser af tøj i skabet. Men hvem kan ikke altid bruge et par nye jeans?


8 kommentarer:

 1. Fedt ikke-noget-og-alligevel-en-masse indlæg! Håber i øvrigt virkelig, virkelig snart at det er slut med de der hoverpiner du har dig. Stop!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Liv - tak og det håber jeg sørme også. Det er så belastende... Kh. Birgitte

   Slet
 2. Netshopping gør altid underværker! Jeg er sikker på, det er bedre end hovedpinepiller....

  SvarSlet
  Svar
  1. @Skøreliv - jeg har ikke ondt i dag, så måske skulle jeg bare shoppe løs ;-) kh. Birgitte

   Slet
 3. God bedring. Godt det snart er weekend

  SvarSlet
 4. Jeg har lige købt den ene af mindstemandens gaver på nettet:) Vi handler meget på nettet. Håber dine hovedpiner snart forsvinder.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mette - jeg handler en del på nettet, men har ikke handlet på ASOS i laaang tid. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...