torsdag den 11. august 2016

Pendlerliv, kolde fødder og snart weekend

Uh, det er koldt for tiden. Jeg kæmper mig igennem dagene med sandaler. Mest fordi det er august og alt for tidligt (ifølge mig) til at hoppe i sko. Resultatet er kolde hænder og fødder det meste af dagen. Overvejede et par tykke strømper i går aftes, da jeg lå under et tæppe på sofaen for at holde varmen.

Ud over arbejde, så er jeg tilbage på workshops med tilhørende pendler tur til og fra København. Og jeg kan godt afsløre, at her er ferie så absolut forbi og der er massivt mange mennesker i s-toget.

Ellers har ugen været lidt hårdere end forventet. Det er svært at komme op i gear igen efter ferien. Jeg har været virkelig glad for, at jeg ikke havde lagt aftaler i denne uge. Det har jeg slet ikke kunne holde til. Heldigvis står weekenden for døren og jeg har et par aftaler, men kun af den gode afslappende slags.

12 kommentarer:

 1. Ja, det er godt nok lidt små-køligt! I går morges spurgte Mindste Pode efter vanter, og jeg har for længst opgivet fodtøj af den mere luftige slags. Synes samtidig jeg tager tilløb til sådan lidt wanna-be-snue...

  SvarSlet
  Svar
  1. @skøreliv - faktisk er jeg også lidt små-snottet, men det tillægger jeg at komme hjem fra 32 gr. til 15 gr. Brrrr.... Kh. Birgitte

   Slet
 2. Det er hundekoldt om morgenen og i min iver efter at bevare sommeren længst muligt (ved at fastholde sandaler mm, som dig) har jeg reddet mig en gedigen forkølelse og ondt i halsen. Men da jeg cyklede hjem idag var det fedt vejr. Trænger virkelig også til weekend. Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - øv da, god bedring - jeg håber på bedre temperaturer i resten af august. Det er skidt med den kulde. Kram

   Slet
 3. Jeg er simpelthen så enig (undskyld rygklapperiet ;-)) Ferien er slut for hurtigt, og det er alt for fodkoldt. Synes du er en modig kvinde at gå i sandaler - jeg er allerede på tykke sokker og overvejer vanter :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. @Betteskov - vanter? jeg hørte om én, der er begyndt at bruge vanter fordi han cykler meget tidligt om morgenen. Men altså, det er jo stadig sommer. Virkelig øv det her. Kh. Birgitte

   Slet
 4. Ha' en dejlig weekend. Det skulle jo blive varmere så det håber jeg da for dig:)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mette - jeg håber det for os alle - god weekend til jer også. Kh. Birgitte

   Slet
 5. Wow det havde jeg ik turdet, altså at stadig gå i sandaler, jeg ville være pivforkølet så. Har haft strømper på de sidste par uger og skoene er fundet frem også :O

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rijah - er jo lige kommet hjem fra varmen, så synes det er absolut for tidligt at smide sandalerne... Men nok også lidt dumt. Kh. Birgitte

   Slet
 6. God weekend, Birgitte. Det er lige om lidt ;-) Som Mette skriver, så skulle vejret blive lidt lunere i weekenden. Måske får dine sandaler endda selskab af andre sommersko på fortovene?! Vi håber ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Liv - det er desværre regn / byge-vejr her i hovedstaden og ikke særlig varmt :-( hvornår kommer der mon lidt varme? Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...