onsdag den 11. februar 2015

Black Swan SS 15 kollektion

I går var jeg til Black Swan party. Faktisk var det anden gang på to uger, at jeg hoppede i deres nyeste kollektion. Som sædvanen tro er ufattelig lækker.

Jeg er begejstret (igen). Jeg elsker ikke alle styles i kollektionen, men jo flere gange jeg prøver tøjet, jo flere ting bliver jeg forelsket i. Det er lige som om, at jeg lige skal varme lidt op. Se tøjet flere gange og prøve det endnu flere. Se hvordan det kan styles og kigge på lookbook og webshop igen. 

Amira griner af mig. Fordi jeg begynder stort set hver sæson med at bralre op om, at jeg i hvert fald ikke skal købe særlig meget denne gang. At der ikke er særlig mange styles, der passer mig. At jeg ikke er til blonder/lange cardigans. Som dengang, hvor jeg helt sikkert ikke skulle have de der 'pyjamas'-bukser, for det var ikke noget, der ville klæde mig... Jeg er så allerede nu den heldige ejer af denne sæsons udgave. Og hjemme i skabet hænger de to forgående af slagsen. 

Denne sæson har jeg lovet at prøve hele kollektionen. Det lyder måske lidt vildt, men jeg har et par gange tidligere (ok, flere gange) stået i situationen, hvor jeg ikke vidste, hvilken størrelse jeg skulle have, fordi der var en kjole/buks mv., som jeg ikke havde prøvet. Som jeg (fejlagtigt, det indrømmer jeg) havde dømt den ude. Ikke i år - jeg har prøvet det hele og lavet foreløbig prioriteringsliste. Så må vi se, om den holder.     

Tilbage til det fede tøj. Vil I se, hvad jeg har investeret i (so far)?


Disse bukser er købt og prøvet. Som skrevet, så er jeg vild 'pyjamas'-bukser - her med mønster. De giver liv i min garderobe og er sindsyg behagelige at have på. Jeg bruger dem ofte hele foråret med et par sneakers og på de kølige sommerdage sat sammen med sandaler. 

Og så har jeg også købt min første buksedragt! Det er vildt (for mig), men den er så blød og behagelig at have på. Jeg glæder mig til foråret, hvor den kan bruges alene med et par sandaler. Indtil da vil jeg bruge den med mine rå sorte ankelstøvler og en cardigan over (eller en langærmet basis top indenunder).

Der er flere ting på min ønskeseddel, men jeg tager lige lidt mere tid. Og måske tager jeg til endnu et party eller et åbent hus hos Amira. Der er nemlig nok at vælge imellem. Du kan få mere info om party/åbent hus nær dig - og fede tips til styling, lagerstatus, ønsker plus meget mere på Facebook i denne gruppe


Og for god ordens skyld - indlægget er ikke sponsoreret (selv om det ikke ville være dårligt).

6 kommentarer:

 1. Der ser rigtig godt ud - får virkelig lyst til at voldshoppe - kram D

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - jeg er virkelig stor fan af deres tøj. Køber næsten ikke noget andet mere :-) Kram B

   Slet
 2. Fedt! Har helt lyst til at tage med - men har simpelthen for meget tøj i skabet. Så vi sparer i stedet op til hus / sommerhuset :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Cille - sælg det gamle og køb et par nye ting ;-) eller begynd at spare op til næste sæson... Jeg holder party d. 31. august med efterårskollektionen. Kram

   Slet
 3. Den ser lækker ud den buksedragt, jeg har det bare lidt svært ved at forestille mig det smarte i sådan en når man skal på toilettet....men ja, jeg er også ret kuldskær ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - der er en lille knap i nakken - og kun én. Så det er ikke noget problem. Jeg har afprøvet det ;-) Kh. B

   Slet

Giv mig dine tanker...