mandag den 29. august 2016

Bog nr. 19

En sådan ind-imellem bog. Det er, hvad jeg vil betegne denne bog som. Den er ikke særlig god. Heller ikke helt dårlig. Bare sådan lidt ind-imellem. Og sådan én man kan overstå på en weekend eller en badeferie. 
Nu har jeg læst den og den var jo ganske let og uforpligtende. Jeg har ikke læst andet af forfatteren, men jeg tror heller ikke jeg vil vælge hende igen. 

Jeg håber, min næste bog bliver med lidt mere bid i...

12 kommentarer:

 1. Den kommer så IKKE på min liste..... Jeg har lige afsluttet endnu en genlæsning af én af de bøger jeg synes var helt fantastiske da jeg var nyklækket student. Jeg har så ændret en del smag i løbet af de sidste tyve år, har jeg fundet ud af....

  SvarSlet
  Svar
  1. @Skøreliv - jeg trænger heller ikke til gensyn med Liv og Alexander eller Hulebjørnens Klan ;-) sådan er det jo med smag, den udvikler sig. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Fint nok med en lidt uforpligtende bog indimellem ;-) trods alt.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Liv - ja, det kan der være noget om ;-) foretrækker dog chick-lit, hvis det skal være uforpligtende. Kh. Birgitte

   Slet
 3. Lyder ikke lige som noget jeg skal læse. har gang i en krimi i øjeblikket:)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mette - den er faktisk sat til at være krimi. Historien er egentlig ok, man sproget og handlingen er bare sådan lidt... blah... Kh. Birgitte

   Slet
 4. Åh jo, giv Anna Grue en chance igen! Ja, det er ikke én af hendes bedste bøger, men hun fortjener en chance mere. Hvis du kan lide krimier, er hendes serie om "Den skaldede detektiv" et udmærket valg til noget letfordøjelig læsning, men "Noget for noget" er nok den af hendes bøger, jeg bedst har kunnet lide, selvom den genremæssigt er lidt svær at placere. Hun formår i den bog at lave en dybt usympatisk figur, hvis logik man alligevel kan følge og sætte sig ind i, selvom man er uenig i figurens moral.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Gravidgrahvad - jeg er jo (desværre) meget kritisk, når det kommer til krimier. Jeg har kun læst 2-3 serier, som jeg synes om. èn gang imellem så fisker jeg en krimi fra bunken på biblioteket, men generelt undgår jeg dem. Måske din anbefaling kommer på listen. Til senere på efteråret :-) kh. Birgitte

   Slet
 5. Haha, også godt at vide, hvad jeg IKKE behøver at kaste mig over ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Fruen - jamen, velbekomme ;-) hahahaha... Kh. Birgitte

   Slet
 6. Fantastisk begreb "midt-imellem-bog" :-) har faktisk lige selv læst sådan en bog, man trænger virkelig til en ordentlig læse oplevelse efter sådan en lidt halv lunken bog.
  Kh Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - egentlig burde man bare smide den og ikke læse den til ende. Men det er jeg rigtig dårlig til, for hvad nu hvis den bliver liiidt bedre hen af vejen ;-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...