søndag den 7. august 2016

Bog nr. 15 - feriebog

Mallorca-ferien har jeg læst "Luckiest Girl Alive". En rigtig god ferie-bog, som var let at læse med små kapitler og et par overraskelser undervejs. Historien bliver sammenlignet med 'Gone Girl', som jeg ikke har læst. 

Jeg har læst den på engelsk, men det er oversat til dansk også. Der hedder den 'Verdens heldigste kvinde'. Handlingen springer frem og tilbage i tiden, men det gøres på en meget elegant måde. Jeg vil dog sige, at den ikke er så spændende, som f.eks. 'Girl on the Train', som jeg er stor fan af.
Jeg vil dog gerne anbefale denne bog alligevel, for den har sin pointe. Det er rigtig svært at skrive noget om handlingen uden at afsløre for meget. 

Jeg har derfor sakset dette resume fra biblioteket: 
Ani FaNelli har brugt halvdelen af sit liv på at opbygge det perfekte liv med karriere, image og brylluppet med den perfekte mand lige om hjørnet. Men bag facaden lurer en hemmelighed, som truer drømmen. Scener fra dengang dukker op i flashbacks, som hun ikke kan afværge, og snart må hun tage en meget stor beslutning.

4 kommentarer:

 1. Uf, den lyder da som én man skal ha' fingre i! Tak for tippet!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Skøreliv - jeg var i hvert fald underholdt. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Uh, den lyder go. Den er straks noteret på listen:)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mette - jeg tror du ville kunne lide den :-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...