tirsdag den 30. august 2016

Not gonna happen:

 • bilferie - efter ca. én time i bil, så begynder jeg at sidde uroligt. Efter halvanden karter jeg rundt i sædet. Er virkelig ikke et 'kør-langt' menneske.
 • slankekur - magter det ikke. Burde smide 5 kilo, som jeg har oparbejdet siden nytår, men jeg har slet ikke energien til det. Øv.
 • voksning af ben - av! det er seriøst nok, at jeg frivilligt får vokset øjenbrynene.
 • mig i culotte-bukser - som om jeg ikke er lille nok. Og har tykke ben og 'gode' hofter.
 • havtorn shampoo - eller noget som helst andet med havtorn-duft. Ikke min kop te.

12 kommentarer:

 1. I hear you, Birgitte!
  Altså lige bortset fra nr. 1 ;-) Noget med at ha Møghund med og (muligvis) kør-langt-vanen med hjem fra dengang jeg boede i Det Store Udland, hvor korte ture er defineret til alt under 3 timer ...

  SvarSlet
  Svar
  1. @Liv - jeg har været i Australien, hvor en kort tur er på 1 time. Jeg er bare værre og værre til det med alderen ;-) Kh. Birgitte

   Slet
 2. Jeg er SÅ meget med på den vogn! Jeg har aldrig fanget den hype omkring havtorn... Og det dersens bilhalløj? Jeg får graviditetsbetinget akut krampe i benene efter tre kvarter. Og nej, jeg er ikke gravid, det var bare for at du ku' følge min tankegang....

  SvarSlet
  Svar
  1. @Skøreliv - kunne ellers godt være du lige overvejede en 4'er ;-) og jeg forstår slet ikke det der havtorn. Eller granatæble for den sags skyld... Kh. Birgitte

   Slet
 3. Haha, det er da godt, du ikke skal følges med os på ferie! Syntes godt nok turen gennem Frankrig var lang, da vi kørte til Portugal for nu snart tre år siden, men ellers æælsker vi vores 'rosdtrips'. De øvrige punkter er jeg helt med på. Havtorn er opreklameret :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Fruen - jamen, jeg har ikke noget imod at andre kører på langtur ;-) Det kommer bare ikke til at ske for mig, hahaha... Jo måske, hvis det var en bustur til Holland - uden børn. Kh. Birgitte

   Slet
 4. Er det skidt når man ikke ved hvad culotte bukser er? Lyder lidt specielt ;). Av. Voks af øjenbryn...;)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - slet ikke. Jeg vidste det heller ikke før forleden. Du kan se et fint par her: http://www.blackswanfashion.dk/lookbook/lookbook-aw16 - nr. 2 model fra venstre. De er meget fine, men ser bedst ud, hvis man har lange ben. Voks af øjenbryn kan man vænne sig til ;-) kh. Birgitte

   Slet
 5. ELSKER at køre langt:o) Elsker friheden, musikken vi synger med på og vores dejlige snakke i bilen:) Hader at flyve! Er ikke særlig høj men culotte bukser er mine absolut ynglings bukser:o) Ved ikke hvad havtorn dufter/lugter af. Har aldrig hørt ordet før:o)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mette - Så er du top-moderne lige nu, for culotter er the sh*t ;-) sejt nok! Havtorn er sådan lidt... ja, gå i Matas og lugt lidt til deres serie... Det er nogle små orange bær, som efter sigende er godt for noget. Kh. Birgitte

   Slet
 6. Jeg sidder her og tænker, at jeg vist er nødt til at google culotte bukser :-D Av for den lede voks af ben, den handling magter jeg ikke at tænke til ende...
  Rigtig god dag til dig :-)
  Kh RIkke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - Ja Google kan give dig svar ;-) måske er det noget du allerede har? uden at vide, at de lige hedder det? Min veninde siger, at man kan vænne sig til voks af ben, meeeen det tror jeg ikke kommer til at ske lige foreløbig, hahaha. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...