torsdag den 25. august 2016

Bog nr. 18 er en stor anbefaling

Det her er en god bog. Jeg havde hørt meget godt om den og den skuffede på ingen måde. Den er bygget op på en meget speciel måde. Den er faktisk to bøger i én med hver sin fortæller. Sproget er flot. Karaktererne er med flere lag. Den er trist og sørgelig og på flere måder meget livsbekræftende. Den handler om et ægteskab, men også om så meget mere. Stilmæssigt er den lige noget for mig. Jamen, jeg kan bare sige - læs den!

Læs evt. også anmeldelsen her.

PS. Eneste fortrydelse er, at jeg burde have læst den originale udgave på engelsk. 

#25booksin2016

8 kommentarer:

 1. Den har jeg reserveret på biblioteket, glæder mig til at læse den.
  Er lige gået i gang med at læse "Opkald fra en engel".

  SvarSlet
  Svar
  1. @Christina - ja, så jeg på Instagram. Den vil jeg sætte på min huskeliste. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Mega fedt! Tror måske vi er på samme læsevogn, så den skal helt sikkert på listen!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Skøreliv - det er muligt ;-) jeg læser dog mange forskellige slags genrer. Denne er kommet til efter anbefaling fra Obama (ja, præsidenten. Altså ikke personlig anbefaling. Men læste et sted at han udtalte, at det var den bedste bog han havde læst i 2015). Kh. Birgitte

   Slet
 3. Svar
  1. @Mette - den er i stil med 'Alt det lys vi ikke ser' sådan sprogmæssigt. Ikke historie-mæssigt. Kh. Birgitte

   Slet
 4. Spændende! Jeg kan bare ikke følge dit tempo, og efterhånden er listen over gode anbefalinger fra din side så lang så lang, og jeg har jo lovet mig selv ikke at købe flere nye bøger, før jeg har læst bare nogle af dem, der allerede ligger og venter. Argh altså, det er hårdt at være mig med den slags luksusproblemer ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Fruen - ja, jeg får slugt nogle bøger her i sommerperioden ;-) jeg har opgivet at købe for flere år siden. Bruger biblioteket for det meste. Der har jeg også en huskeliste tilknyttet min profil, så jeg aldrig løber tør for læsestof. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...