lørdag den 13. august 2016

Ferie-dullegrej

Selvom jeg nok burde have taget noget hårpleje og noget fod- og neglepleje med på ferien, så havde jeg faktisk tænkt over nogle nemme løsninger og smarte produkter til ferie.

En af disse produkter var mit allerførste Ole Henriksen produkt. Jeg ved ikke, hvorfor jeg aldrig har prøvet hans produkter før nu. Måske fordi jeg aldrig har fået en god præsentation af dem. Jeg bryder mig nemlig ikke om at købe produkter uden anbefaling eller præsentation (af samme grund har jeg heller ikke prøvet Beaute Pacifique, selv om de som Oles produkter er rost til skyerne). 
Så til denne ferie havde jeg brug for nogle renseservietter, for at undgå at slæbe vatrondeller og diverse flasker/tuber med makeupfjerner med. Jeg har prøvet flere forskellige mærker uden rigtig at have fundet en god favorit, så Ole Henriksen blev indkøbt og taget med. Der var da også god brug for den lette løsning efter lange dage i varmen. I ved, de der dage, hvor man bare gerne vil hurtigt i seng og sove.

Servietterne virker egentlig som de skal. De har dog en lidt underlig lugt, ikke ubehagelig, men jeg kan ikke helt sætte fingeren på, hvad de egentlig lugter af. Helst ville jeg undgå lugt/parfume, men det er sådan nogle ting, man først ved når de er købt og pakken åbnet. 

Jeg har ikke meget make-up på i ferier, men de tog snavs og solcreme af, samt den vandfaste mascara gik af uden for meget gnideri. Det eneste jeg oplevede som problematisk at få af, var min MAC mascara. Til servietternes forsvar skal jeg nævne, at den altså også er svær at få af hjemme med almindelig øjenmakeupfjerner. Så servietterne klarer alt i alt jobbet helt fint. Jeg bruger dem stadig hjemme på dage, hvor jeg er meget træt (aka næsten hele denne uge).
Solcreme kommer man ikke uden om på sol-ferier og der blev smurt tykt på i år. Godt med ekstra vandfast faktor 50, som ikke skal gen-smøres efter en tur i vandet. Mine unger er nemlig i vandet flere timer af gangen, så det er vigtigt at solcremen er meget vandfast og faktortallet er højt. Før i tiden har jeg haft besvær med at smøre faktor 50 ud på huden, men Garniers udgave er virkelig let i konsistens og nem at smøre på. Den i midten er uden parfume, mens de små tuber, som jeg havde købt til at tage med på stranden/til poolen er med. Alle gør dog et godt job og fedtede ikke. Jeg bruger normalt Derma solcreme, men er virkelig blevet imponeret af disse.
Den sidste anbefaling går til last-minute købet fra Body Shop. En ansigtscreme med faktor 30, som har en helt tynd konsistens og er helt perfekt både til badeferier og sommer herhjemme (hvis der er nogen). Jeg er desuden vild med duften på Vitamin E serien. Sprayen til højre på billedet er Vitamin C ansigtsspray og den brugte jeg i ansigtet og på bryst/arme når varmen blev for intens på Mallorca. Så er den virkelig god til lige at køle ned på. Jeg brugte den også om aftenen efter bad for at friske mig op. Jeg vil tror, den er god efter motion og bad, så det vil jeg prøve når træningen begynder igen for mig.

Produkterne er vel mest til ferie, men kan snildt bruges hjemme også. Det har jeg i hvert fald tænkt mig. Og hvem ved, måske kommer der en omgang sommer til Danmark inden efteråret begynder? Jeg kunne i hvert fald godt tænke mig, at få gang i solcremen igen. Bare lidt..NB: Ingen reklame i dette indlæg, Alle produkter er indkøbt for egne penge og der er ikke aftale med nogle om anbefaling.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...