søndag den 21. august 2016

Søndagstræt

Min ordbog på telefonen vil gerne erstatte 'søndagstræt' med 'søndagstræf'. Og det kunne egentlig også godt være titlen på dette indlæg. Søndagen er nemlig brugt på yoga-træning med veninde (ja, det havde I nok ikke set komme) og frokost efterfulgt af en lille travetur i det grønne.

Nu er jeg træt, med hårkur i håret og en tøjvask, der snurrer og snart skal hænges op. Håber I har lige så godt vejr, som her på Vestegnen...

10 kommentarer:

 1. Åh, jeg har også sådan et lille søndagstræf herhjemme, undskyld, jeg er lidt søndagstræt.... Venter på at effekten af den mirakelkur weekenden siges at være, sætter ind.... Jeg ku' virkelig godt bruge en dag mere!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Skøreliv - har det på helt samme måde. Kunne godt have brugt en fridag mere - eller tre ;-) kh. Birgitte

   Slet
 2. Nej, den med yoga havde jeg faktisk ikke set komme. Gjorde det godt?
  Lyder faktisk som en helt god søndag - og ja, vejret har været godt, men om det har været helt så flot og fint som på dit foto, er jeg ikke helt sikker på. God fornøjelse med vasketøj og hårkur.
  (Her har den stået på klækning af æg for banditterne, det giver skridt på tælleren - og nu er det vasketøjet der trækker - en moars lod søndag aften?).

  SvarSlet
  Svar
  1. @Liv - jeg synes det. Det var ikke det der 'traditionelle' yoga, men noget med lidt mere 'fart' på. Kh. Birgitte

   Slet
 3. Lyder da som en ganske dejlig søndag. Og ja, tak - vejret har også været fantastisk i det østjyske

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - flere af den slags, tænker jeg ;-) kram herfra

   Slet
 4. Hi hi søndagstræf:o) Vejret har været ok her men med regnbyer. Vi har brugt hele weekenden på fødselsdagsfejring af mindstemanden.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mette - håber det blev helt som I havde håbet. Kh. Birgitte

   Slet
 5. det lyder som en god søndag :-) var yoga godt, ville faktisk gerne prøve, men af en eller anden årsag bliver det altid nedprioriteret. Er det værd at opprioritere :-D Kh Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - jeg har prøvet yoga før, hvor det ikke var noget for mig. Fandt ud af, at det gælder om at finde den yoga-form, der passer til én. Det jeg går til er knap så langsomt og mere 'sved på panden' agtigt. Der var også en guidet meditation til sidst og det er godt. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...