lørdag den 20. august 2016

Bog nr. 17 - en krimi over standard

Det er sjældent, at jeg kaster mig ud i en krimi. Mest fordi markedet er oversvømmet med bøger i genren - og ikke alle er af lige høj kvalitet. Det gør nogle krimier til en flad fornøjelse.

Men denne gjorde alle mine fordomme til skamme. Jeg hentede den søndag eftermiddag og var færdig tirsdag eftermiddag (også takket være to dage som tog-pendler). Den skuffede virkelig ikke. 

Plottet var fint og karaktererne godt beskrevet. En god debut for forfatteren. Selv om man godt et par steder kan mærke, at det er en debut, så gør det intet for helhedsindtrykket. Den har da også fået gode anmeldelser og det er fuldt fortjent. Jeg håber da også, at hun skriver flere bøger med de samme hovedpersoner. 

Så stor anbefaling herfra...

14 kommentarer:

 1. Den har jeg også læst, glæder mig til endnu en bog fra Katrine Engberg.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Christina - ja, hun virker meget lovende :-) kh. Birgitte

   Slet
 2. Hm...det må jeg lige overveje. Jeg er nemlig heller ikke sådan umiddelbart til krimier! Men meget glad for 'Forbandede yngel', som du også anbefalede, og som jeg netop er færdig med! Og nu skal jeg i gang med Julia Lahmes bloggerbog. Og dernæst har jeg faktisk netop idag købt 'Min mormor hilser og siger undskyld' som Liv anbefalede. Nu er jeg spændt på, om det er dig eller Liv, jeg ender med at give ret...

  SvarSlet
  Svar
  1. @Skøreliv - jeg skal skynde mig at sige, at jeg aldrig har læst hverken 'Ove' eller 'Min mormor', men det er grundfølelsen hos mig, at den ikke er noget for mig ;-) måske tager jeg fejl. Det er sket før. Var lidt lang tid om at komme i gang med Harry Potter, men dem elsker jeg :-) kh. Birgitte

   Slet
  2. Harry Potter, siger du?... Ej, ham er jeg ikke nået til endnu! :-)

   Slet
  3. @Skøreliv - hvis du kan lide filmene, så vil du også synes om bøgerne, Helt klart. Kh. Birgitte

   Slet
 3. Jamen, hvis du siger det, så ku' den da godt være et forsøg værd :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Fruen - er du til krimi? Så skal du læse den... Kh. Birgitte

   Slet
 4. Tak for tippet. Den vej jeg klart overveje. Var den blodig? Altså sådan udpensler makabre 'billeder'?

  SvarSlet
  Svar
  1. @Liv - lige i begyndelsen er den en smule blodig (ved helt hvad du mener), men sådan over-all så nej. Den er faktisk meget lidt blodig for en krimi at være. Kh. Birgitte

   Slet
 5. Den har jeg også i reservations kø på biblioteket, så vil glæde mig til det bliver min tur :)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - håber du snart får den hjem :-) kh. Birgitte

   Slet
 6. måske skal jeg lige undersøge den lidt nærmere, men må indrømme at jeg bare ikke er den store krimi tøs. Bortset fra serien om Kate Burkholder... Den kan jo altid komme på listen og få en chance Kh RIkke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - jeg læser meget sjældent krimi. Bortset fra et par serier, så går jeg udenom genren. Men denne var god. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...