tirsdag den 9. august 2016

Velkommen tilbage

Jeg har helt glemt, at jeg i sidste uge havde dette indlæg i lokalavisen (mest fordi jeg jo ikke var hjemme, da det blev udgivet - og derfor havde sendt det til redaktionen, inden jeg tog afsted). 
Nu har jeg fået ryddet lidt op - og indlægget kommer så her - lettere forsinket, men stadig aktuelt.
Opstart efter sommerferien. Det er det, jeg står overfor lige om lidt. Det har været en dejlig sommer. Lidt for meget på den kolde og våde side dog. Jeg elsker at holde ferie og jeg skal lige vænne mig til tanken om, at lige om lidt så venter hverdagen. Jeg glæder mig dog lidt til at komme i gang igen - med alt. Arbejde, hverdag og måske lidt motion.

Hele sommeren har avisen kørt en dejlig artikelserie, hvor borgere rundt om på hele Vestegnen har fortalt om deres favoritsteder - og om de skjulte skatte og steder de vil anbefale. Det har været en stor øjenåbner for mig. For der findes virkelig steder rundt omkring på Vestegnen, som selv jeg ikke kender til. Disse små oaser, som enten er glemt eller som jeg slet ikke vidste noget om. Nogle af dem har jeg besøgt her i sommerperioden. Ét af dem er f.eks. Vallensbæk Mose, som er et virkelig smukt naturområde, jeg aldrig rigtig havde fået udforsket. Det fik jeg gjort i begyndelsen af sommeren, selv om det var på en temmelig kold og blæsende dag. Derudover så har jeg selvfølgelig været ved stranden og i friluftsbadene, da vejret endelig var til det. Det er en dejlig sommerklassiker, som jeg elsker højt.

Det gode ved at bo på Vestegnen, er at vi er tæt på skov, strand, havn og underholdningsmuligheder. En cocktail der er helt fantastisk, når det kommer til at holde ferie hjemme. For det betyder, at familien kan komme i biografen eller ud og shoppe, når vejret er dårligt. Er vejret godt så kalder det nærmest på en tur ud i det grønne. Det er ofte tider som disse, at jeg priser mig selv lykkelig over at bo på Vestegnen.

Det er nogle af de fantastiske sommerminder for i år, som jeg vil se tilbage på med glæde. Jeg håber på en blid opstart af den ventende hverdag. Der er rigtig mange (inkl. mig), der begynder igen efter ferie i de næste uger. Mange af os skal ud på veje, cykelstier og fortove igen efter en lang pause med feriestemning og meget lidt trafik i området. Der er mange skolebørn, der skal afsted igen denne uge - nogle for første gang overhoved. Og derfor er det vigtigt, at vi husker at tage hensyn og passer på hinanden, især i trafikken. Husk det gode afslappende feriehumør og vær lidt overbærende med os alle og med det hele.

4 kommentarer:

 1. Lyder som om I har alt hvad man kan ønske sig og enig - ferie og sommer stemningen må gerne være ved længe endnu

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - ja, for mig er det alt, hvad man kan ønske sig. Ville ikke kunne bo i midten af København f.eks. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Vestegnen lyder som noget af et smørhul. For mig er det også mere og mere vigtigt med de grønne oaser, det giver sådan en ro at opsøge dem i hverdagen.
  I mandags fik jeg nærmest et kulturchok over al den trafik der var på vejene, efter 2 uger med nærmest ingen biler, cykler eller noget :-)
  kærlig hilsen
  Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - jeg synes også det er et smørhul ;-) men jo, jeg fik også et chok over hvor mange, der var tilbage på vejene i mandags. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...