mandag den 18. juli 2016

Nedtælling og en afslappet weekend

Om sølle 4 dage har jeg ferie. Jeg er så småt begyndt at tælle ned til sommerferien. Jeg glæder mig til at sætte vækkeuret på pause i to uger og bare slappe af med familien.

Jeg indrømmer dog gerne, at de sidste to uger har været relativ afslappende. Jeg har jo været på arbejde, men her har været stille på telefonerne og mail, så stressen har lagt sig. Desuden har ungerne ikke været hjemme, hvilket har betydet at jeg ikke har skulle bekymre mig om planlægning af aftensmad, indkøb og hyppig tøjvask - og jeg har haft plads i kalenderen til kæreste-tid, tv (masser af det!), veninde-hygge, ture til København, shopping osv.

Det har ikke været dårligt, men jeg kan også godt mærke, at NU trænger jeg altså til den ferie (og godt vejr, men der beder jeg nok om for meget)

Denne weekend gik med spa-ophold på Comwell i Korsør, hvor kæresten og jeg blev lagt helt i blød i boblebad og morgenkåber. Vi spiste god mad og vin og endte med at falde i søvn relativ tidligt (jeg er bare ikke god til at være længe oppe om fredagen). Lørdag efter morgenmad og tjek-ud kørte vi til Slagelse for at shoppe lidt. Jeg skulle besøge en lille butik, hvor jeg kender ejeren, for at prøve en sommertop, jeg var faldet for (dette er ingen reklame, jeg har selv betalt for toppen og er ikke blevet bedt om at anbefale butikken). Der var også tid til café-hygge med kaffe og den før-omtalte æggemad. Skarpt efterfulgt af et hurtigt visit hos veninde og familie, som også bor i byen.
Behøver jeg sige, at lørdag aften gik på sofaen efter udpakning? Og alt for meget tv (ja, vi ser stadig Game of Thrones). 


Søndag begyndte med en pedicure, morgenmad på Baresso og shoppe-tur med veninde i Fields. Plus lidt hjemmehygge med læsning, pandekage-bagning og lidt tv-tid (Game of Thrones igen. Ja, vi er nok snart færdige med alle sæsonerne!).
Mandag morgen kom på en eller anden måde alt for tidligt... men, der er jo kun 4 arbejdsdage tilbage inden ferie. Hurra!

6 kommentarer:

 1. Åh der er de jo, de pandekager. Mums de ser lækre ud!
  Det lyder som nogle, trods alt, afslappede arbejdsuger - og skønt med tid til 'tant og fjas' også. I øvrigt tænker jeg, at jeres weekend altså hører under feriekategorien. Lyder skøøøøøøøøønt.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Liv - ja, det var næsten en mini-ferie. Det er fedt med tidligt fri nogle fredage, så føles weekenden ekstra lang ;-) kh. Birgitte

   Slet
 2. Uhm, den kaffe ser såååå lækker ud:) Når nu du er færdig med Game og Thrones kan vi varmt anbefale The Americans på Netflix. Fed serie:)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mette - jeg er gået død i 2. sæson af The Americans - synes den kørte lidt i samme rille... men efter GOT skal jeg se Orange is the New Black. Er slet ikke kommet i gang med den nye sæson. Kh. Birgitte

   Slet
 3. Hmmm... nu hvor jeg læser dette indlæg, synes jeg ikke det er så synd for dig alligevel... ;-) Det lyder bare rigtig dejligt og som en god, lang indledning til en rigtig ferie. Man skal jo også lige nå at vænne sig til tanken om at holde HELT fri.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Malin - det er ikke synd for mig, for jeg (og vækkeuret) holder ferie lige om lidt, hurra! Og ja, lange gode weekender skal der til for at klare arbejdsdagene. hahaha... Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...