onsdag den 31. august 2016

Stankelben

For tiden er der ufattelige mængder stankelben. Også i min lejlighed. Jeg har som sådan ikke noget imod dem, men det er pænt belastende, at de flyver rundt - og er ALLE vegne - om aftenen og natten. De dumper lige ned i én og flakser rundt som en sindssyg, hvis man tænder lyset. Og så den lyd de hele tiden laver. Det er nogle gange til at blive helt stresset over. De er omtrent lige så belastende som myg. Selv om de er knap så stikkende...

12 kommentarer:

 1. Her vrimler det også med dem, de er endnu (!) ikke kommet ind i min lejlighed, men i opgangen, hvor de flyver rundt.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Christina - fordi vi har åbne vinduer/døre om aftenen, så kommer de ind hvor der er lys. Så der er temmelig mange om aftenen. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Åhr, nej, altså!... Og undskyld, for nu kommer jeg til at smide et link til mit myggeindlæg...: http://xn--skreliv-r1a.dk/?p=884

  SvarSlet
  Svar
  1. @Skøreliv - been there, done that ;-) jeg er mest tilbøjelig til at lade stankelben være (mest fordi de sidder, hvor jeg ikke kan nå dem). Hvis de bare gad ikke at larme så meget. Kh. Birgitte

   Slet
 3. Jeg er heller ikke vild med stankelben. Og så blev jeg helt rørt over dit svar til min kommentar i dit sidste indlæg:) jeg viste ikke culotte bukser var moderne. Jeg købte mit første par på Camden marked for 16 år siden:) de er bare så behagelige eller dem jeg har, er:)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mette - så dejligt at du har fundet noget, du har det behageligt i :-) det er trods alt bedre end modefænomener... Kh. Birgitte

   Slet
 4. Jeg hader stankelben - det er virkelig noget der kan få mig til at hoppe og springe rundt som en maniac. Vi er mere ramt af myg i øjeblikket. Min stakkels datter bliver stukket konstant. KH D

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - jeg er ikke bange for dem eller noget. Fanger dem også bare med hånden og smider dem udenfor. Som barn var jeg panisk overfor dem. Det er heldigvis gået over. Håber I får styr på mygge situationen. Måske I kan få noget spray? Kh. B

   Slet
 5. Du skal bare slukke lyset og lægge dig til at sove. Bare ærgerligt, hvis det ikke lige var det, der var din plan ;-)

  Jeg har ikke noget imod stankelben, men edderkopper i samme størrelse - bwadr!! Har lige haft et eksemplar til at gå rundt i badekarret et par dage, mens jeg ventede på, at Gemalen kom hjem fra udlandstur, så han kunne ekspedere bæstet over i den næste verden.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Fruen - det prøver jeg også at gøre. Det er der, de begynder at larme for alvor ;-) jeg er hverken bange for stankelben eller edderkopper eller noget. Det var jeg nødt til at overkomme, da jeg blev alene med ungerne. Kh. Birgitte

   Slet
 6. Kan forstå at du synes stankelben er fine nok - hvis altså de er lydløse ;-)
  Og jeg er enig! "sssccchhhhyyyyyyyyyy, så vær dog lige lidt stille, så en anden en kan sove!"

  SvarSlet
  Svar
  1. @Liv - ja hvorfor skal de larme sådan? Accepter nu bare, at du må være her i nat og sæt dig til at sove! hahaha. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...