mandag den 8. august 2016

Dansk sommer og hverdag

Jeg er tilbage i Danmark fra varmen. Jeg er tilbage i hverdagen fra ferien. 
I dag ringede vækkeuret og arbejdet kaldte. Jeg kunne godt have brugt et par fridage mere, men jeg er også glad for at komme tilbage på job og i gang med et spændende efterår. 
I går (og i dag) har den danske sommer vist sig helt som jeg husker det i min barndom. På det ene tidspunkt skinner solen og en halv time efter så regner det. 

Jeg fryser med anstand, for jeg er slet ikke vant til, at skulle have så meget tøj på. Og jeg vil jo så gerne have, at alle skal se, at jeg ikke længere er skummetmælksfarvet, men er blevet en lille bitte smule brun (og det er virkelig ikke meget. For selv ser jeg det, men INGEN har sagt til mig 'næh, hvor har du fået farve')
Det var også temmelig underligt at skulle tage ur, smykker og make-up på i morges efter to uger stort set uden. Jeg ved, at jeg hurtigt kommer tilbage i vanen. Lige nu føles det bare lidt uoverskueligt at skulle vente helt til lørdag med at kunne sove længe (igen).


16 kommentarer:

 1. Håber du havde en god dag! Jeg kunne heller ikke finde ud af det der med smykker og make up efter ferien. Utroligt så hurtigt man slipper de vaner....

  SvarSlet
  Svar
  1. @Skøreliv - det var en travl dag. Sådan er det vist altid lige efter ferie. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Håber du havde en dejlig dag og nogen sagde, 'nej en fin farve du har fået' :) Jeg glæder mig til hverdagen starter på onsdag og ungene gør også. Men jeg ved også både ungerne og jeg ikke gider stå op på onsdag:)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mette - Næh, ingen sagde, at jeg var blevet brun eller noget :-( men ellers var dagen fin. Bortset fra regn. Håber I nyder sidste feriedag i dag. Kh. Birgitte

   Slet
 3. 4 dage til du kan sove længe, lade uret og makeup blive på hylden... Håber du havde en god opstart på job og nogen bemærkede din farve :-)
  Sådan har været også været her i det mørke Jylland, lidt sol, så mærke skyer, så regn og det hele forfra.
  Kh Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - ingen (!) sagde noget - det er sgu lidt trist med det kulde og regn, bedst som man har fået lidt fregner på skulderne. Kh. Birgitte

   Slet
 4. Ja, så er tiden kommet hvor vi skal i gang igen. Sådan en ferie smutter ret hurtigt - synes ikke det er ret længe siden vi skrev om at ferien nærmede sig. Jeg er glad for, at du endte med at få noget sol og noget farve. Selv har jeg aldrig nogensinde været så bleg i august måned!! Jeg skal i gang med arbejdet igen i morgen, og det er nu ok. Forventer dog ikke, at der er nogen der kommenterer min 'pæne kulør' :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Malin - jeg forstår det heller ikke, men nu er jeg helt tilbage i hverdagen og næste ferie er til jul (!). Kh. Birgitte

   Slet
 5. Håber din mandag har været god og tryg - og at dit 'søvnvindue' lander tidligt til aften, så du kan føle dig lidt mere udhvilet i morgen tidlig. Og nu ... er der kun 4 hverdage til weekenden.
  ps. i morges ringede mit vækkeur til hverdagstid. Hverken jeg eller banditterne (eller vores feriegæst) var imponerede. Men onsdagen bliver en dræber, hvis ikke vi får vendt døgnet - bare lidt.
  Ha' en god tirsdag! Kh. Liv

  SvarSlet
  Svar
  1. @Liv - åh ja, det er lidt en dræber. Er egentlig også ok med, at ungerne er hos deres far i denne uge, så jeg kun har mig selv at tænke på når jeg kommer træt hjem fra job. Jeg nåede mit søvnvindue, men vågnede desværre midt om natten og kunne ikke sove i en times tid. Øv. Og pænt træt til morgen. Kh. Birgitte

   Slet
 6. Øv, det er bare så surt at skulle pakke sin fine brune kulør ind i lange bukser og sweatre, så ingen kan se den. Men hvis lungebetændelse skal undgås, er det vist nødvendigt. Her har vi haft oktobervejr i dag. Suk :-(

  SvarSlet
  Svar
  1. @Fruen - jeg holder stædigt fast i sandaler! I går havde jeg bare ben, men i dag kom de lange rør på. Æv altså. kh. Birgitte

   Slet
 7. Det er ikke nemt at vænne sig til hverdagen igen, håber ugen flyver afsted trods alt. hilsen Rikke
  P.S og nu vil jeg se om man stadig kan få den jakke, som du købte en gang, jeg har ikke kunnet få den ud af hovedet, siden jeg så den :)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - god jagt mht. jakken. Jeg købte min i en butik, så måske kan du både besøge butikker og nettet? Håber du finder den. Kh. Birgitte

   Slet
 8. Håber du havde en god første dag retur til hverdagen. Håber selv på en virkelig solrig august, så sommer følelsen kan strækkes lidt længere. Kram herfra

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - havde så meget håbet på lang solrig august. Indtil videre skuffer det fælt, hahaha. Kram

   Slet

Giv mig dine tanker...