søndag den 14. august 2016

Søndags-fri

I dag er det lørdag. Altså det er jo søndag, når dette indlæg er på bloggen, men jeg sidder og skriver det her lørdag eftermiddag. Imens kigger jeg ud af vinduet og konstaterer tørt, at det ikke blev til sol og varme, kun bygevejr, denne lørdag.

Jeg har besluttet at holde søndagsfri fra bloggen og derfor skriver jeg indlæg lørdag. Som så kommer på søndag - i dag. Mens I læser dette kan det være, at jeg allerede er i gang med at stege frikadellerne til mandagens aftensmad. Eller måske har jeg smidt mig på sofaen med en ny bog. Jeg er tæt på at blive færdig med den nuværende. Det tror jeg lykkes i aften.

Under alle omstændigheder, så begynder den sten-hårde hverdag med ungerne mandag. Samtidig har jeg workshop i København og det skubber til vores faste program. Jeg glæder mig ikke, for jeg ved den bliver sej, den kommende uge. Der er ikke andet for, end at bide tænderne sammen og tage dagene én for én. Jeg tror på det!

17 kommentarer:

 1. Det er vel sådan, vi oftest klarer hverdagen: en dag af gangen:-)
  Pøj pøj med hele!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Susanne - dagen er ikke slut endnu, men den har forløbet ok... Kh. Birgitte

   Slet
 2. Du kunne også bare holde helt søndags-fri? - uden at skrive indlæg om lørdagen, med mindre du hygger dig med det selvfølgelig :-) held og lykke med ugen!
  Kh fra Lisbet

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lisbet - jo, jeg holdt sådan set fri, for jeg skrev jo indlægget da jeg alligevel var i gang med noget arbejde lørdag. Kan godt mærke denne uge bliver lang og hård, så det var på sin plads med en søndag uden blog. Kh. Birgitte

   Slet
 3. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 4. Håber I alle får en god start på hverdagen, husk de små pauser i hverdagen :)
  Kh.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Christina - jeg prøver at huske det. I dag fik jeg 20 min i toget frem og tilbage med min bog. Det var luksus. Kh. Birgitte

   Slet
 5. Håber du har nydt søndagen - og rigtig god uge til jer, må den glide som i smør ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Liv - jeg nød søndagen og fik pakket en pakke til dig - det er ikke smør, men noget fedt ;-) kh. Birgitte

   Slet
  2. Uh ... glæder mig. Sender du en mail? Og så skal der naturligvis hvid 'franner' til ;-)

   Slet
  3. @Liv - skal nok sende mail, skal bare liiiige ;-) i morgen er nok ikke så travl. Kh. Birgitte

   Slet
 6. Håber du fik ordentlig ladt op på din ledige søndag og føler dig nogenlunde klar til en barsk uge. Ja, det er ikke andet for end at tage en dag af gangen. Og Wupti, så er det fredag igen. Ikke? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Malin - søndag gik med en masse praktik, men også lidt afslapning. En dag af gange er planen, fredag kommer helt sikkert kun for sent ;-) kh. Birgitte

   Slet
 7. Vi tager også lige en dyb indånding inden næste uge sparkes igang. Det har været en travl weekend, nok også for travl. God uge til dig. Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh Dorte - jeg kender det... Dog var min weekend ikke travl, men det bliver den næste. Desværre er jeg lidt for god til at tage sorgerne på forskud (som dette indlæg også bærer præg af). Kh. Birgitte

   Slet
 8. Håber din søndag blev dejlig:) Som Lisbet skriver, kunne du holde søndagsfri fra bloggen:) Men også fint du forhåndsskriver:o) Ha' en dejlig uge.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Mette - jeg holdt skam fri ;-) og havde en fin søndag. Nu er mandag snart ovre, så er der kun 4 dage til jeg kan sove længe, hahahaha. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...