fredag den 28. april 2017

Hjemmedage

Jeg har nu været hjemme i én hel uge. Tiden har nogle dage været lang, men heldigvis har jeg haft børnene hjemme, været til frisør, været på skole, læst en bog og haft besøg af kollega, forældre, veninde og svigerinde. Mit hjem ligner en blomsterbutik. Jeg har fået 3 flotte buketter fra kollegaer og familie. 
Plus den buket fra sidste uge, som kæresten købte.
Jeg har været på arbejde nogle timer i dag. Så nu kan jeg godt mærke, at det niver lidt i armen. Det er ved at være weekend tid og jeg har desværre ophobet en masse hængepartier i løbet af min sygdomsperiode. Så det håber jeg at få styr på over de næste par dage. Plus jeg har min venindes fødselsdag lørdag aften. Og søndag tager kæresten og jeg en tur til Møn med overnatning. Vi har begge fri mandag. Håber på sol og forår de næste par dage, men det ser jo lidt gråt ud lige nu. Så der er tid til lidt afslapning inden jeg skal i gang med mine opgavelister. Hav en dejlig weekend.

6 kommentarer:

Giv mig dine tanker...