søndag den 13. august 2017

Store badedag

Eller... jeg var på søndags-badetur. Luften var 18 grader og det var vandet også - på Brøndby Strand. Det blev faktisk en dejlig tur i bølgen blå. Trods blæsevejret. Og den manglende sol.


4 kommentarer:

 1. Jeg ELSKER at bade! Hvor kuldskær jeg end er, så føler jeg mig bare så meget i live når jeg svømmer, så pyt med at jeg klaprer tænder to timer bagefter! Mens man er i, er det vidunderligt! Jeg har en ret seriøs plan om at blive vinterbader på mine gamle dage, men nu får vi se, der er læææænge til endnu!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Maude - jamen, det har ikke altid været sådan for mig, men nu elsker jeg det også. Jeg overvejer også vinterbadning, når ungerne er flyttet hjemmefra ;-) kh. Birgitte

   Slet
 2. Hvor sejt, jeg har ikke engang dyppet tæerne.
  Hilsen Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - tak, det er nu ikke så koldt bare at dyppe tæerne ;-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...