fredag den 11. august 2017

Ferie fraklip

Tænk engang, nu har jeg allerede været på arbejde i en hel uge. Det har været en fin opstart, trods jeg har været træt. Jeg har med vilje ikke lavet nogle aftaler i denne uge og det har været rigtig rart.

Nå, men ferien - jeg begyndte mine 14 dages ferie med en stor buket roser fra kæresten. 
Vi spiste også sushi. Mine drenge elsker sushi og jeg tør næsten ikke poste et billede af det, når de ikke er med til at spise det. De bliver ret fortørnede, når det kun er kæresten og jeg, der spiser sushi.
Første uge af ferien blev holdt hjemme og torsdag var mine forældre til middag. Vi fik raclette - og blå vin. Vi havde købt den blå vin i Tyskland og den smager lidt som rosé. Forfriskende... (den blå farve er naturlig, ikke tilsat).
Sommerhus-ferien betød et besøg i Klint, hvor kunstnere har 'pyntet' stranden med sten-skulpturer og farvemønstre.
Klint byder på gode bakker og inviterer nærmest til vandreture. Vi nåede lidt rundt i området inden det blev skybrud, lyn og torden.
Pluk-selv er obligatorisk, når vi er i Lumsås. Vi tager til den lokale gård-butik med tilhørende pluk-selv ærter, kartofler og jordbær. Vi køber også gulerødder og løg der.
Et besøg i Sommerland Sjælland blev det også til. Ungerne er lige ved at være for store til det, så næste år tror jeg, vi springer det over.
Jeg fik ikke taget nogle billeder til fodbold-golf. Heller ikke nogle billeder på stranden. Det regnede flere af de gange, vi var nede at bade. Jeg badede alle dage, vi var deroppe. Det var egentlig utrolig dejligt at komme i havet.

Til gengæld så har denne uge været lidt bedre vejrmæssigt og jeg har da også luftet bare ben. Det er stort... Nu skal weekenden bruges på at slappe lidt af og ordne nogle praktiske småting. Rigtig god fredag til jer alle.


8 kommentarer:

 1. Ser dejligt og lækkert ud alt sammen :-) Den der blå vin ville jeg dog nok liige skulle overvinde mig til at smage på. Hvad giver dog den usædvanlige farve?? God weekend :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Frue. Det er vist noget med druesort. Jeg undersøger og vender tilbage ;) kh B

   Slet
 2. Fantastisk! Vi tager også ret ofte til Klint, når vi er på landet ❤️ - og med roser og blå vin, så er der da ikke et øje tørt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Maude. Jeg har først opdaget Klint dette år. Stor fejl 😁 Kh Birgitte

   Slet
 3. Fede oplevelser, Birgitte. Og skønne fraklip. Vild med blå vin, blomster, at du fik badet hver dag, lækker strandudsmykning og mums med jordbær. Næste år vil jeg gerne med jer i sommerhus, tak.

  SvarSlet
  Svar
  1. @KS - jamen, du kan bare komme. Plænen er stor nok til telt ;-) kh. Birgitte

   Slet
 4. Det er nogle skønne fraklip du har det gir sådan et fint billede af hvad der ellers også sker af ting og sager. Sjovt med den blå vin det må vi se efter næste gang vi er æve' æ græns'
  Håber weekenden har været god ved dig! Kh S.

  SvarSlet
  Svar
  1. @S - tusind tak. Jeg er glad for, at du synes om disse indlæg. Ja, prøv den blå vin. Hvis du kan lide hvidvin, så kan du også godt lide blå ;-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...