torsdag den 1. juni 2017

Juni med sommerfornemmelser

Sommeren begynder i dag. Der er knald på juni måned og jeg håber, at alle aftaler og begivenheder ikke er for stressende for mig. Maj har på mange måder været helt crazy, men også stille og rolig. Der skal ske mange gode ting i maj og jeg glæder mig til hele juni - der er også flere fine ting i kalenderen:
 • Jeg skal nyde mine fridage i forbindelse med pinse. 
 • Der er familietur på Bakken. 
 • Jeg skal lave allersidste produktionstest af min lille tredje baby (det sprit-nye BBR system). 
 • min far holder jubilæum og afskedsreception på sit arbejde.
 • Veninde-tidligere kollega-hygge. 
 • Aflevering af eksamensprojekt. 
 • To x glo-bryllup (hos 2 x kollega)
 • Mundtlig eksamen (ok, det er måske noget, jeg glæder mig knap så meget til, men når den er ovre, så er det slut med uddannelse for dette semester)
 • Dimission med ældstesøn. 
 • 16-års fødselsdagsfest for ældstesøn. 
 • Jeg skal have en uges sommerferie (juhuuu), hvor jeg skal 4 dage til Lalandia med familien.
Juni begynder allerede i dag med en ekstra forkælelse. Jeg har booket tid til en ansigtsbehandling hos min kosmetolog. Lige om lidt faktisk. Glæder mig til at slappe af på briksen. 
6 kommentarer:

 1. Åh et skønt indlæg, Birgitte. Håber du lige nu ligger og nyder lidt selvforkælelse. Du har udsigt til mange gode oplevelser i årets første sommermåned. Glæder mig til at høre mere om det, som måneden skrider frem ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @KS - det gjorde jeg :-) og der kommer masser af afrapportering, no worries. Hahaha. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Seksten år; det' sgu' vildt.... Stort tillykke med ham! Og rigtig god tur til Lalandia! ❤️ Håber din juni-måned bliver lige så dejlig som den lyder til at blive!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Maude - ja, Lalandia bliver lidt en prøvelse for mig. Både pga. vandland (som jeg ikke er vild med) plus jeg ikke må få sol på mit ar... Har dog en fin bikini i hus. Plaster må der så til. Kh Birgitte

   Slet
 3. Det lyder altså bare som en dejlig juni måned forude. Jeg er også vældig fornøjet over, at vi igen i denne weekend har en ekstra fridag. Elsker det. God pinse. Kram D

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - ja, ekstra fridage er bare skønt. Desværre skal jeg bruge meget af tiden på arbejde og opgave... men så har jeg jo fri på et andet tidspunkt ;-) God Pinse til jer også. kram B

   Slet

Giv mig dine tanker...