torsdag den 4. maj 2017

Håb for maj

Jeg nåede alle de ting på listen i april. Og mere til. En uplanlagt operation, noget fægtestævne (ungerne) og optagelse på gymnasiet (ældstesøn)

I maj glæder jeg mig til alle helligdagene. Det er fantastisk! Så har jeg også lidt mere tid til at lave på min eksamensopgave.

Jeg er allerede godt i gang med maj, som indtil nu har budt på 1. maj fridag, superbruger-uddannelse, netværksmøde og min fars fødselsdag. 

Her er nogle flere maj-ting, jeg glæder mig særligt til:
 • Nyt køle-frys. Jamen kan man glæde sig over det? Det kan man godt, når det køle-frys man har, er et man overtog brugt, da man flyttede ind for 4 år siden.
 • Familie-fødselsdage. Midt på måneden skal der være fejring af ikke mindre end 3 familiemedlemmer. Heldigvis på samme dag.
 • 9. klasse afslutning. Ældstesøn bliver færdig med 9. klasse og skal på læseferie. Det er lidt vildt, at det allerede er nu. 
 • Kursusdag om at være en god kollega. Sammen med en god kollega. Bliver godt at komme lidt ud af huset til noget helt andet end faglig oplæg, test, studie mv.
 • Ny sæson af House of Cards på Netflix. Jeg elsker den serie. Og jeg er den eneste i husstanden, der ser den. Så kan helt selv styre, hvornår jeg skal se den.
Ellers går håbet på en masse sol og varme. Jeg har købt nye sandaler, men de er endnu ikke taget i brug. Dels fordi jeg har ikke lakeret tånegle og dels fordi det lige skal blive lidt varmere, før jeg er klar til bare fødder.
Pollensæson er til gengæld kommet tilbage på fuld skrue. Jeg snøfter og har røde øjne, men jeg synes nu alligevel, det er skønt med foråret.
8 kommentarer:

 1. Det lyder som om du får en vidunderlig maj, Birgitte! ❤️

  SvarSlet
  Svar
  1. Det håber jeg bestemt :-) kh. Birgitte

   Slet
 2. Elsker de der sandaler - har selv et par, som dog er blevet en del af mit malerarbejde, så de bør nok udskiftet:-). LYder som en dejlig Maj og tillykke med sønnike - der sker noget når de går fra alm. skole til gymnasium. Kram og god weekend

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også fan Dorte - har dog lige kasseret det par jeg havde. De var 8 år gamle (!) og var dem med tykke såler. Disse er lidt tyndere i sålen og (håber jeg) lettere at have på. Kram Birgitte

   Slet
 3. Ha' en dejlig maj og god weekend:)

  SvarSlet
  Svar
  1. I lige måde søde Mette :-) kh. Birgitte

   Slet
 4. Din maj lyder da virkelig som en måned med mange dejlige ting :) og vejret er jo virkelig skønt! Nyd maj og alle de skønne ting der er i vente :) kh S.

  SvarSlet
  Svar
  1. @S - ja maj tegner skønt... jeg stresser dog efterhånden lidt over min eksamensopgave... men det går nok ;-) kh. B

   Slet

Giv mig dine tanker...