mandag den 5. juni 2017

Opskrift på en lækker salat

Denne opskrift kan jeg ikke tage æren for. Jeg fik den forrige weekend, hvor min tante havde lavet den. Hun havde selv fået den serveret på en restaurant. Det smager den ikke mindre fantastisk af. 

En simpel opskrift bestående af:

 • spidskål eller hvidkål, snittet i strimler
 • blåbær
 • hasselnødder
 • mandler
 • balsamico glaze
Anret det hele på et stort fad med kål nederst og de øvrige ingredienser ovenpå. Hæld lidt glaze over til sidst. Det er en knasende salat med lidt sødme fra blåbær. Virkelig dejlig og god som tilbehør til grillet kød. Jeg vil tro, at man sagtens kan riste nødderne lidt og evt. bruge saltede mandler med et godt resultat. 




4 kommentarer:

 1. Svar
  1. @Min servicehund - den smagte også rigtig godt. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Svar
  1. @Rikke - det smagte lækkert også ;-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...