lørdag den 3. juni 2017

Perfekte boller

Selv om jeg har bagt i mange år, så prøver jeg gerne noget nyt, for at variere brød og boller hjemme hos os.

Så mandag tog jeg fat på nogle rosinboller. Jeg elsker bagerens rosinboller og vil meget gerne have et resultat, der minder om det. Det lykkes også ret godt, især fordi de får en dejlig lang hævetid. 

Yngstesøn tog godt for sig af bollerne denne uge. Tirsdag sidder han på skamlen i køkkenet og er i gang med dagens 2. bolle. 

Jeg siger: Jeg synes faktisk, de er blevet meget gode. Næsten lige så gode som bagerens. 
Yngstesøn siger så: Jeg synes, dine boller er bedre end bagerens. De smager virkelig godt.
Så fås der næsten ikke større komplimenter til ens bage-evner! 

4 kommentarer:

 1. Nej det må være stort! Jeg blev færdig med "sandheden om Harry Quebert sagen" i går. Som jeg hørte (næsten 21 timer!) fordi du skrev engang, at den var god. Hold da op, sikke en historie! Det var virkelig god.
  Kh Lisbet

  SvarSlet
  Svar
  1. @Lisbet - godt at høre, at du nød den. Jeg slugte den også, trods dens størrelse. Kh. Birgitte

   Slet
 2. De ser altså også gode ud!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - de var bedst som nybagte, men sådan en lidt på slump opskrift ;-) kram B

   Slet

Giv mig dine tanker...