mandag den 19. juni 2017

Sydkysten

Lørdag var jeg på Sydkysten. Altså den syd for København. En tur til den allersydligste del af Vestegnen. Her er en virkelig dejlig strand. Og min tidligere kollega bor lige ud til den. Så efter en dejlig middag, så gik vi en tur i det gode vejr. Det er bare Danmark, når det er dejligst.

12 kommentarer:

 1. Smukke billeder og dejligt område.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Christina - det er næsten, som at være på landet ;-) kh. Birgitte

   Slet
 2. Svar
  1. @Maude - meget! Jeg elsker når der er vejr og tid til at gå en tur efter maden. Kh. Birgitte

   Slet
 3. Det ser godt ud.
  kh Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - det var virkelig også fedt vejr. Kh. Birgitte

   Slet
 4. Svar
  1. @Fruen - det er super dejligt dernede. Kh. Birgitte

   Slet
 5. Svar
  1. @Dorte - hvis jeg havde haft badetøj med, så var jeg gået i vandet ;-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...