fredag den 9. juni 2017

Fredag endelig

Hold op, jeg har haft tryk på denne uge. Har virkelig taget en ting af gangen for ikke at blive totalt stresset. 

Først var der eksamensopgaven. Så hjalp jeg ældstesøn med hans mundtlig dansk eksamen fremlæggelse. Så implementerede jeg nyt it-system på arbejdet med tilhørende undervisning. Og lavede snacks/mad til 150 personer til min fars reception. Var til reception og efterfølgende familiemiddag i går. Og oveni var der den helt almindelige hverdag med børn, kørsel, tøjvask, madlavning...

I dag er det fredag. Planen er kaffe med god veninde (efter den helt almindelige arbejdsdag). Lørdag skal jeg absolut ingenting(!) Jeg glæder mig til at læse en almindelig bog og se den nye sæson af 'House of Cards'. God weekend.
To kollegaer gav flødeboller onsdag pga. afsluttet eksamen (lucky bastards!)


4 kommentarer:

 1. Og god weekend til dig også! ❤️
  Det lyder da godt nok som om der har været smæk på!
  Vi er også lidt flade og fredagstrætte her hos os....

  SvarSlet
  Svar
  1. @Maude - håber I har haft en afslappende fredag, og måske også lørdag ;-) efter løb. kh. Birgitte

   Slet
 2. Du forjener dælme en lørdag med ingenting. Håber du nyder den maks lige nu :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. @KS - ja, den blev primært brugt på at slappe af og sove. Hold op jeg var træt. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...