mandag den 12. juni 2017

Mandag med fuld uge i udsigt

Faktisk troede jeg, da jeg gik på weekend, at jeg ville have en fuld arbejdsuge i denne uge. Men nej, jeg skal til design-workshop torsdag og har derfor igen ikke en fuld arbejdsuge.

Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst var på kontoret fem dage i træk. Det kræver lidt energi at være 'på farten' hele tiden. Det er sjovt og lærerigt og jeg klager ikke. 

Jeg glæder mig dog til juli, hvor jeg skal være på arbejde tre uger i træk. Her er sat tid af til oprydning. Både den fysiske og på computeren og alle mine sager. Det er virkelig tiltrængt og jeg glæder mig til at få en bedre overblik over mine ting. 

Indtil da, så hænger jeg i og tæller ned til sommerferie. Det er vist også tiltrængt. 
6 kommentarer:

 1. Det er altid meget effektivt at være på arbejde mens andre holder ferie! Her tæller vi i øvrigt også ned!....

  SvarSlet
  Svar
  1. @Maude - ja, man kan nå en masse - og lidt kollega-hygge ;-) kh. Birgitte

   Slet
 2. Design-workshop!? Det lyder enormt spændende og jeg kunne godt tænke mig at bytte en enkelt kontordag ud mod sådan én! Jeg har fire uger indtil ferien starter, og selv om den kun kommer til at foregå i det kolde nord, glæder jeg mig rigtig meget. Så jeg tæller også ned... Sidste sommer sad vi på kontoret der var alle andre holdt ferie, kan du huske det? ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Malin - det er design at IT system, så knap så eksotisk. Noget med hvor stor knappen skal være og hvor den skal sidde ;-) Og jo, husker udmærket den lange periode med os to(!) Jeg tager endnu én i år. Kun én uges ferie i uge 26 og så tre uger på job inden næste runde. Kh. Birgitte

   Slet
 3. Uhhh - her tælles der også ned.Vi glæder os simpelthen så meget til at trække stikket. Kram herfra

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - det bliver så skønt. Jeg har dog kun én uge til at begynde med, men derfor er forventningsglæden stadig stor. Kram B

   Slet

Giv mig dine tanker...