tirsdag den 20. juni 2017

Temperaturfald + et par ord om noget, der chokerede mig

Temperaturen er faldet lidt. Jeg nyder det. Jeg er ikke populær, når jeg glædes over de 18 grader i dag. Jeg tåler bare ikke ret godt den varme. Det bliver værre og værre med alderen. 
En helt anden ting... Jeg er ikke fast læser af Lortemor. Jeg kigger forbi engang imellem, men hendes blog gør oftest ikke noget godt for mig. Så det er noget med at læse udvalgte indlæg og sortere nogle andre fra. 

I går blev jeg dog virkelig harm og chokeret over at læse dette indlæg. Hold nu op! Jeg var først helt målløs. Altså, tre læsere, som har indberettet hende til kommunen. Det er dog en sjat. Jeg er sikker på, at barnets institution havde reageret, hvis det mistrives. Eller faderen. 

Jeg er meget forundret over, at nogle voksne mennesker laver en underretning til kommunen. Jeg synes, det er et meget langt skridt at gå. Hvis man som læser af en blog, har svært ved at skille snot og kanel, så kan man jo begynde med at kontakte blogejer. 

Bloggen er jo kun et vindue af, hvad vi selv vælger at udstille. Ikke hele vores virkelighed.

8 kommentarer:

 1. Holllllld da op; der er godt nok voldsomt! Jeg følger ikke med hos lortemor selvom jeg muligvis burde. Jeg tænker at vi er blevet amerikaniserede. Og indskrænkede, når vi ikke formår at skelne. Spekulerer på, hvad de mennesker mon tænker på.... Men der er heldigvis meget vi ikke forstår!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Maude - jamen, det er uforståeligt for mig. Selv det at sende en negativ kommentar på en blog er over min forstand. For hvis man ikke kan lide, hvad man læser, så kan man jo bare klikke væk... Kh. Birgitte

   Slet
 2. Det indlæg læste jeg også, blev så trist på hendes vegne. Håber det bedste for hende og hendes familie.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Christina - det håber jeg også... Det er trist. Kh. Birgitte

   Slet
 3. I øvrigt, så hører jeg også til dem, der er tilfredse med lidt lavere temperaturer ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. ... og yeah, igen i dag. Jeg er ok glad :-)

   Slet
 4. Jeg følger også med fra tid til anden hos hende og selvom jeg må indrømme, at jeg til tider synes at hendes indlæg er tåkrummende så er det godt nok langt ude at personer, som på ingen måde kender hende eller hendes familie laver sådan en indberetning. Nogle gange tænker jeg, at vi mennesker virkelig kunne flytte meget, hvis vi istedet for at finde ligegyldige fejl hos hinanden i vores egen lille andedam kæmper for det der virkelig betyder noget!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - jeg er helt enig. Med det hele. Kram B

   Slet

Giv mig dine tanker...