fredag den 30. juni 2017

Farvel til juni med en regnfuld dag

Mit vasketøj er stadig vådt. Trods jeg vaskede i morges, så hænger det stadig på stativet (indenfor). Luften er fyldt med fugt og tøjet tørrer dårligt. Det har regnet stort set hele dagen. Tror faktisk det lige er holdt op. Det lover ikke godt for de mange, der holder ferie nu og er i Danmark. Selv får jeg en slags sommerhus stemning over det, selv om vi er hjemme. 

4 kommentarer:

 1. Dét er en god strategi, Birgitte! Keep up the good spirit! ❤️

  SvarSlet
  Svar
  1. @Maude - der er ikke så meget andet at gøre, i det her 'sommervejr' ;-) kh. Birgitte

   Slet
 2. Vores tøj er også stadig vådt - det har hængt ude i udestuen siden i går aftes :( manner der er kommet vand idag... Men roserne de blir så fine med regn på blomsterne :) god weekend, kh. S.

  SvarSlet
  Svar
  1. @S - ja, mine bukser er stadig ikke helt tørre her til aften... Men ja, mine svigerforældres roser stod også usædvanligt flot i dag :-) god lørdag. Kh. B

   Slet

Giv mig dine tanker...