fredag den 19. maj 2017

Fraklip fra maj, so far...

Det er i perioder, at jeg får taget mange billeder. Nogle gange tager jeg ikke et eneste på en hel uge. Disse er fra de sidste 14 dage. Tror jeg nok... 
Jeg har i øjeblikket rigtig mange blomsterbilleder på bloggen, men det håber jeg I kan bære over med. Det skyldes primært min begejstring over det (endelig) er blevet forår.

I vores nærområde har vi rigtig mange japanske kirkebærtræer. Bla. dette som står lige ved indgangen til mit arbejde. De er så smukke for tiden.


St. Bededag fejrer vi altid i min familie. Jeg bager gerne hvederne selv. Det er omtrent så nemt som at bage boller. Disse er IKKE fra Claus Meyer opskrift (som "alle" åbenbart bruger), men en opskrift som jeg har fra min svigerindes brød-bog. Den hedder 'Varm på brød og lun på boller' og er en virkelig god brød-bog. Desværre er den udsolgt fra forlaget. Den kan dog lånes på biblioteket. Jeg har kopieret et par opskrifter fra min svigerindes bog til eget brug. Nå, men min hvede-opskrift kommer derfra og er super nem. 

Jeg fik en fin buket af yndlings-blomsterne fra kæresten. Jeg fik jo en del buketter i forbindelse med min sygemelding, så nu ser det helt tomt ud på bordet. Så var rigtig glad for denne flotte buket, som holdt over én uge.
Jeg har fået nye solbriller. Endda et par dyre, kvalitets briller. Jeg har i rigtig mange år været for nærig til at købe en dyr model og har klaret mig igennem med H&M-briller, arve-briller og nogle gratis eksemplarer fra mit tidligere arbejde. Det er der nu ikke noget i vejen med. Dog er jeg temmelig begejstret for disse. De sidder bare så godt. Helt anderledes end hvad jeg er vant til eller havde forventet.
Bededags-fridage betød også en del spisning på restaurant. Fredagen var det inkl. en af mine store laster - jordbær milkshake. 


Botanisk Have har rigtig mange smukke rhododendron buske. De findes i alle former, farver og størrelser. Jeg er vild med dem. 
Jeg har købt (endnu) en ny læbestift. Jeg er hoppet med på moden og har investeret i en holdbar mat og flydende læbefarve. Jeg elsker den allerede, trods farven er meget uden for min komfortzone. Heldigvis kan den let tones ud med fingeren. 
Jeg har jo en kæmpe svaghed for kopper. Så til Mors Dag fik jeg disse to fantastiske kopper. Jeg er ellers ikke den store Royal Copenhagen fan, men disse kopper har vundet mit hjerte. Gode, store og holder på varmen uden at man brænder fingrene. 
Mandagen efter Mors Dag fik yngstesøn husket at tage sin gave til mig med hjem fra skole. Så fin og krea. 
Og yngstesøn og jeg har bagt cookies. Vi havde en del forskelligt chokolade-rester og nogle små skumfiduser, som blev tryllet om til lækre cookies. Der er også havregryn i!

Hvis I som læsere er nået helt herned, så er det virkelig godt - for så kan I få et ønske om en god fredag med på vejen. Håber I nyder den...

4 kommentarer:

 1. Skønne, skønne fraklip! Og nogle gange må man bare lade sin blog flyde over med blomster - det er jo tilnærmelsesvist uundgåeligt på denne her årstid! ❤️

  SvarSlet
  Svar
  1. @Maude - det er i hvert fald uundgåeligt her ;-) hahaha... Kh. Birgitte

   Slet
 2. Du ser ud til at have haft en god maj måned so far ♥️ Mange fine ting har du både købt og fået! Blomsterbilleder tror jeg ikke vi kan få for meget af i Blogville. Vi er vist mange der har ventet længe på at få lov at opleve disse så bare fyr løs �� God søndag. Knus Malin

  SvarSlet
  Svar
  1. @Malin - ja, det har været noget af en måned, også på shopping fronten ;-) håber du nyder søndagen. Knus Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...