tirsdag den 13. juni 2017

Bog nr. 12 - Hvor der er fugle, er der fisk...

I søndags blev jeg færdig med Maren Uthaugs anden bog. Jeg var utrolig begejstret for hendes første bog. Så selv om hendes nye roman har fået utrolig gode anmeldelser, så var jeg skeptisk på, om den nu var god.
Så lad mig bare slå fast. Den ER god. Den har et par overraskelser undervejs. Mest af alt er den sørgmodig, mørk og velskrevet. Den er ikke som alle andre romaner, men bestemt en anbefaling værd. Klik her, hvis lidt af handlingen skal afsløres.


10 kommentarer:

 1. Den er SÅ meget på min liste! ❤️

  SvarSlet
 2. Jeg er fuldstændig vanvittig begejstret for den. Mere end dig tror jeg - så jeg anbefaler den vidt og bredt.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Cille - jeg synes, den var virkelig god. Jeg vil ikke sige, at den var fantastisk, men måske er det fordi jeg læser meget i den genre - og er svær at imponere? Kh. Birgitte

   Slet
 3. Den glæder jeg mig også til at læse, har også læst den første.
  kh Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - hvis du kunne lide den første, så vil du synes godt om denne. Helt sikkert. Kh. Birgitte

   Slet
 4. Den første ligger som den næste, jeg skal kaste mig over. Jeg fornemmer allerede nu, at jeg nok også skal have fat i nummer to :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Fruen - den første er god. Jeg vil endda sige, at den faktisk er bedre. Men samme lidt dystre stemning i bogen. Jamen, bare glæd dig - til begge. Kh. Birgitte

   Slet
 5. Tak for anmeldelsen, Birgitte. Jeg har hverken læst den ene eller denne anden roman af Marens. Men en dag ... når jeg har tid til at sætte mig ned og fordybe mig, kan det da være at jeg skal kaste mig over dem.

  SvarSlet
  Svar
  1. @KS - det er altid godt at have noget i vente... hvis der skulle blive tid ;-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...