torsdag den 29. juni 2017

Tjek på juni

Måneden rinder ud og i morgen er den sidste juni-dag. Min farfars fødseldag. Den første måned af sommer, som allerede er gået. Alle mine juni aftaler + det løse er gået som det skulle. Ældstesøn klarede sin eksamen og dimension. Jeg fik min eksamen i hus. Jeg kom på ferie.  

Hvad der også skete, var at min mormor i sidste uge blev dårligere og døde søndag morgen. Min sidste bedsteforælder. Min mormor - som de seneste år var dement - var dog stadig min søde mormor. Og selv om dødsfaldet var ventet, så er det præcis, som min veninde skrev til mig i dag: Man er aldrig helt klar. Tirsdag er et endeligt farvel. I morgen er en ny dag for os levende...


8 kommentarer:

  1. Det gør mig ondt, Birgitte. Håber I får en smuk afsked med din mormor på tirsdag. Kram D

    SvarSlet
  2. Tænk at have været en sød og elsket mormor. Det håber jeg også at jeg bliver en dag. Ønsker jer en smuk afsked på tirsdag.

    SvarSlet
  3. Det gør mig ondt. Mange tanker herfra <3

    SvarSlet

Giv mig dine tanker...