torsdag den 8. juni 2017

Nå ja, Kristi Himmelfart

Jeg er lidt bagud for tiden. Altså med indlæg, som passer til dagene. Men alligevel vil jeg lige fortælle om min Kristi Himmelfart. Ren og skær held som gjorde, at jeg Kristi Himmelfarts aften var med mine to sønner i DR koncerthuset. 

Historien om heldet begynder mandag. Der kommer et opslag på vores Intranet om nogle billetter til salg. Tre billetter til en forestilling torsdag aften. I DR Koncerthuset viser de Harry Potter og de vises sten (film nr. 1) på storskærm. Al musikken er dog taget fra filmen og spilles live af symfoniorkester fra Aalborg. 

Jeg får først min ældste søn rigtigt i tale mandag aften sent. Han er super begejstret og synes, vi skal tage derind. Problemet er bare lidt, at jeg ikke ved, om billetterne allerede er solgt. Så da vi kommer hjem, må jeg på Facebook og finde kollegas telefonnummer og sende ham en SMS. Heldigvis svarer han med det samme, at han stadig har billetterne og at jeg godt kan købe dem. Pyha. Så glæder vi os.

Torsdag tager jeg så afsted med yngste- og ældstesøn. Yngste er (igen) inde i en Harry Potter fase. Den har været i gang siden før påske og han har utallige pinde tryllestave foran vores dør. Vi kommer fint på plads - og hvilken plads! Det er super placering lige midt i det hele, lidt hævet og alle kan se fint. Plus vi kan se orkesteret og dirigent. 

Ahmen, det var så fantastisk en oplevelse. Det kan næsten ikke beskrives. De spillede så godt og det gav en helt anden oplevelse at kunne få musikken 'live'. Jeg håber, at jeg kan finde en anden anledning til at høre musik i koncerthuset. Det var virkelig uovertruffen lyd (i mine ører)


4 kommentarer:

 1. Fantastisk med sådan en skøn oplevelse sammen med dine dejlige drenge! ❤️

  SvarSlet
  Svar
  1. @Maude - ja, det er sådan noget, som jeg håber de vil huske som voksne. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Det lyder som en god aften.
  kh Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - det var bestemt en dejlig aften. kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...