lørdag den 17. juni 2017

Sommerkjole, snotnæse og alt det andet

Lige for tiden så leder jeg efter en god sommerkjole med korte ærmer. De fleste af mine kjoler er uden ærmer, men da mit ar efter operationen ikke må få sol, så skal jeg have lidt mere at vælge imellem her i sommerperioden.

Det er dog ikke en helt let opgave (åbenbart), så jeg surfer lidt rundt på nettet og prøver at kombinere smag og pris. Plus jeg slog et slag forbi Magasin forleden uden held. Det ender nok med, at jeg klarer sommeren igennem med en t-shirt og en nederdel. Det er nu heller ikke så tosset.

Der er også fuld gang i græspollen lige nu, så jeg snotter en del. Det har endnu ikke sat sig på øjnene, men jeg er beredt med øjendråber ud over de daglige piller. Det værste ved allergi er, at man bliver så træt. Jeg er nogle dage helt udmattet, både af selve allergien, men også af pillerne. Det er dog værst her i græssæsonen og den er heldigvis ikke så lang.

Håber I nyder den solrige lørdag. Selv har jeg henter og bragt unger allerede inden middag, samt været til glo-bryllup. Nu skal der kigges lidt på lektier og senere middag med kollega og ex-kollega. 
8 kommentarer:

 1. Har altid haft ondt af jer med div pollen allergier.
  Held og lykke med at finde en kjole med ærmer, men eller s er tshirt og nederdel også fint... og giver flere kombinations muligheder.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Min servicehund - det er bare meget varmt med nederdel og t-shirt i forholdtil kjole, hvis du spørger mig ;-) kh. Birgitte

   Slet
  2. Det er det, ihvertfald for det meste.
   måske du skal sy din egen kjole?

   Slet
  3. Jeg kan slet ikke sy ;-) så det kommer ikke på tale.

   Slet
 2. Tjulahop for behov for ærmer = gyldigt shoppingbehov! Håber du finder noget brugbart :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @KS - ja, jeg håber stadig, men jeg er efterhånden lidt pessimistisk :-) kh. Birgitte

   Slet
 3. Håber du fandt nye kjoler, håber snart din polle sæson er ovre.
  kh Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - måske er der en perfekt kjole på vej. Det vil tiden (og posten) vise. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...