lørdag den 6. maj 2017

Det store barn

Af en eller anden grund, så har jeg ikke helt registreret, at min ældstesøn allerede nu er i gang med afsluttende eksamen. Han har denne uge taget alle på nær én af de skriftlige eksamener. 

Senere på måneden har han sidste skoledag og så begynder læseferien og den mundtlige eksamen. 

Desuden har han i april taget en dommeruddannelse i fægtning og vi fik optagelsesbrevet fra gymnasiet. 

Der sker noget i det unge menneskes liv. Om kort tid  begynder et helt nyt kapitel for ham (og for hans forældre. Slut med forældremøder og lektie-beskeder osv.). Det bliver meget spændende, selv om det for mig dels er på sidelinjen, ikke ved siden af ham mere...


12 kommentarer:

 1. Wauw, hvor er det altså vildt Birgitte! ❤️Tænk, at den dag kommer.... Jeg synes det er vildt når podens bukser stumper og jeg samtidig finder ud af, at de rent faktisk kan bevæge sig!... Altså, at poderne kan be lige sig, ikke bukserne. Eller jo, det er lige før de også nogle gange kan!....
  Stort tillykke med hele din store dreng!

  SvarSlet
  Svar
  1. BEVÆGE sig, skulle der stå, ikke be lige sig! Altså! Tror sgu' jeg har fået solstik!....

   Slet
  2. Hahahaha... jeg forstår konteksten ;-) ja det er lidt vildt og tak for tillykke. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Det da helt vildt, er i klar til sidste skoledag med alt hvad den indebære?

  SvarSlet
  Svar
  1. @Min servicehund - det styrer eleverne selv ;-) men vi har købt karameller. Kh. Birgitte

   Slet
  2. Lyder godt, mine elever havde fælles morgenmad, så der var forældre lidt inde over.

   Slet
 3. Tænk du har så store børn. For mig er det helt uforståeligt st de overhovedet kan blive så store... vildt med gymnasie og afgangsprøve og sån. Håber alt går og er fået som han ønsker sig det! Kh S.

  SvarSlet
  Svar
  1. @S - ja, nogle gange er det også lidt uvirkeligt for mig. Kh. Birgitte

   Slet
 4. Det går bare så stækt, håber at de får en dejlig afslutning på folkeskolen.
  kh Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - ja lige pludselig så er de bare store. Kh. Birgitte

   Slet
 5. En spændende tid I går i møde. Håber han får en dejlig afslutning og en fantastisk start på det nye kapitel i livet. Kram D

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - meget spændende :-) han er endda ikke hjemme på sin fødselsdag. der tager han i sommerhus med nogle skolekammerater. Kram B

   Slet

Giv mig dine tanker...