torsdag den 11. maj 2017

Søndags-opskrift

Ja, selv om det er torsdag, så kommer her en søndagsopskrift. Altså, den ret jeg lavede til aftensmad i søndags. Jeg kaldte den Makaroni-fad og den tager udgangspunkt i denne opskrift

Selve retten blev ikke den største succes hos os. Dels fordi jeg nok kom for lidt æg/oste-masse i retten og dels, fordi vi bruger en del krydderier i vores mad. Derfor var denne ret lidt tør og smagsløs for os (selv om der blev spist godt nok af den)

Jeg har dog ikke givet op, så næste gang laver jeg den med noget spice (måske chili) og noget mere grønt (og rette mængde æg og ost). Jeg skriver ikke min opskrift her, men kig over til Malin på bloggen Årgang73 og find opskriften.

4 kommentarer:

 1. Tak for anbefalingen, både til opskriften og en ny blog :-) God aften og weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Christina - velbekomme, håber du kan bruge begge dele :-) og nyder weekenden. kh. Birgitte

   Slet
 2. Svar
  1. @Mette - velbekomme, håber du kan bruge den ;-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...