søndag den 21. maj 2017

Alt i ét fad - nem opskrift på kylling med pasta

Jeg er stor fan af Alt i én gryde-opskrifter. Vi har et par favoritter herhjemme, som jeg ofte laver. I fredags skulle jeg dog prøve noget nyt - nemlig alt i ét fad. Jeg kom sent hjem fra København den dag, så det var dejligt bare at proppe det hele i ovnen. Så var der også lige tid til at skifte køle/frys. Vores nye køle/frys var nemlig kommet hjem.  

Opskriften stammer herfra. Jeg lavede dog lidt om på tingene og tilførte noget mere grønt. Det gjorde bestemt ikke retten dårlig. 

Her er min opskrift på Alt i ét fad med kylling (til 4-5 personer):

 • 500 g. kyllingefilet i små tern (rå)
 • 350 g. pastaskruer (ukogt)
 • 3 dåser hakket tomat
 • 1 dl. piskefløde
 • 1 dl. mælk
 • 1 dl. vand
 • 1 spsk. basilikum
 • 1 spsk. paprika
 • 1 tsk. chili flager
 • 3 gulerødder, revet
 • ½ bakke champignoner i små tern
 • 2 peberfrugt i små tern
 • 1 løg
 • 2 fed hvidløg
 • 1 grøntsagsbouillonterning, smuldret
 • salt og peber
 • ½ pose revet ost

Bland kylling, løg, hvidløg, grøntsager, krydderier, tomater, væske og boullionterning sammen i en stor skål. Hæld det i et ovnfast fad og bland forsigtigt pastaskruer i. Læg stanniol over fadet og kom det i ovnen ved 225 gr. varmluft i ca. 35-45 min. Derefter drysses retten med revet ost og tilbage i ovnen i ca. 15 min. (til osten er gratineret).

Det smagte godt og var ret nemt. En anden gang vil jeg dog nøjes med 2 dåser tomat og mere mælk/fløde. Der var lidt for meget tomat til min smag. Plus jeg igen skal huske at skrue lidt op for krydderierne til os. Vi kan bare godt lide, at det smager lidt mere.

6 kommentarer:

 1. Svar
  1. @Min servicehund - det smager også godt. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Ser godt ud, Birgitte og dejligt at jeres køle/frys er kommet. Kram herfra

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - det er skønt med et helt nyt og rent køleskab. Kram B

   Slet
 3. Det lyder godtnok lækkert, elsker alt i et fad mad.
  kh Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - ahmen, det er jo å nemt, så nemt. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...