fredag den 5. maj 2017

Så er det fredag!

Denne uge har jeg rent faktisk været på arbejde to dage i træk. Jeg kan ikke huske, hvornår det sidst skete. Det var før påskeferien. Jeg har godt nok ikke været der fuld tid torsdag og fredag, men jeg har prøvet at få en blød opstart. Jeg kan godt mærke, at min arm ikke er begejstret for at sidde ved computeren i lang tid.

Derfor er en lang weekend uden de store planer meget tiltrængt. Jeg glæder mig til at få styr på endnu en bunke småting, som har ligget og ventet. Et lille håb er også at få lakeret tåneglene. Af en eller anden grund, så er det noget jeg skal tage mig voldsomt sammen til denne sæson.

Håber I får en dejlig weekend med sol og varme. Jeg nyder i hvert fald, at foråret (endelig) er her.
8 kommentarer:

 1. Tak, Birgitte! Håber virkelig for dig at din weekend bliver lang og skøn! ❤️

  SvarSlet
  Svar
  1. @Maude - den har i hvert fald været god indtil nu :-) håber også I nyder weekenden. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Håber også din weekend bliver skøn :) Kh. S.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak S - og det samme til jer :-) kh. Birgitte

   Slet
 3. Rigtig god weekend, Birgitte! Det lyder som et godt mål for weekenden - at få malet tåneglene :) Det skulle da også være til at overkomme... Jeg har gået og kigget på mine fingernegle siden før påske men stadig ikke fået gjort noget ved dem. Det må blive en gang før næste weekend, hvor vi skal til konfirmation. Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. @Malin - jeg har ikke nået de tånegle endnu ;-) men altså, måske i aften, hahaha. Håber du får styr på dine negle. Knus Birgitte

   Slet
 4. God weekend og fortsat god bedring. De tånegle skal nok blive smækre snart - nu er det jo (næsten) sandal-vejr! (:

  SvarSlet
  Svar
  1. @KS - tak - og ja, i går var vejret i hvert fald næsten til sandaler ;-) i dag, not so much. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...