onsdag den 24. maj 2017

Runde 2

Kyllingelår er i ovnen. Jeg har pakket service til maden. Til gengæld er jeg ret træt. Natten har budt på meget dårlig søvn, så jeg forudser en tidlig sengetid i dag. Især fordi jeg skal op igen i nat og hente ældstesøn fra fest. 

Weekend lige om hjørnet - det er SÅ tiltrængt for mit vedkommende. Selv om den står på en del lektier. Det er næsten sidste udkald for at få projektopgave i hus og det hænger mig langt ud af halsen efterhånden. Sådan er der så mange glæder ved studie... Eller noget!


6 kommentarer:

 1. Eller noget! ;-) Men det bliver godt at få overstået. Håber du får mulighed for tidlig sengetid - og igen efter taxakørsel. Rigtig god "Flyvefartsferie" til dig. Gid opgaven næsten må skrive sig selv. Få den overstået og ud af hovedet.

  SvarSlet
  Svar
  1. @KS - du har ret. Jeg burde bare få den opgave skudt af ;-) men det er gruppearbejde, så det... Kh. Birgitte

   Slet
 2. Jeg priser mig også lykkelig over at der er en lang weekend forude!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Maude - tænk, at det kun er fredag nu. Hele to dage tilbage. Med sol. Wuhu. Kh. Birgitte

   Slet
 3. Nyd weekenden - det lyder som om du har fortjent den!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Pia - tusind tak - og i lige måde med god weekend. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...