mandag den 8. maj 2017

Det her er smart!

I år skal vi ikke ud og rejse i sommerferien. Vi har booket et ophold med ungerne i Lalandia og vi skal også en tur i sommerhus ved Sjællands Odde. Derfor bliver denne anbefaling ikke aktuel for os, men derfor skal I ikke snydes for at høre om noget smart. 

Inden Mallorca-ferien sidste år fik jeg en mail fra vores rejsebureau med et tilbud om at få hentet vores kufferter hjemme. Firmaet ville så sørge for bagage tjek-in og vores tjek-in. Firmaet hedder Valizo og da prisen på afhentning ikke var særlig høj (og vores bil er meget lille), så var det faktisk en lettelse for os. En familie på 5 mennesker - som skulle ud af døren kl. meget tidligt om morgenen, ja, så var det fedt, at vi ikke også skulle bokse med at slæbe bagage og proppe bilen.

Efter tilmelding fik vi bekræftelse på mail og aftenen før afrejse havde vi et tidsinterval, hvor vi skulle være klar med kufferter og pas. Vi fik desuden en sms ½ time før de var på adressen. De kom op i lejligheden, tjekkede vores papirer, fik mærket bagagen og bar dem selv ned i bilen. Vi stod så op dagen efter med pas og boardingkort klar og kunne drøne direkte til sikkerhedskontrollen i lufthavnen.

Hold op det var nemt, hurtigt og effektivt at ordne bagagen på den måde. Det vil jeg helt klart vælge igen, hvis chancen byder sig. Det er vist ikke alle rejseselskaber, som er tilknyttet Valizo (vi rejste med Spies og de har en aftale med dem. Det samme har Apollo). Hvis du vil læse mere, så kig på hjemmesiden eller deres Facebook-side, som du finder her. Du kan også læse mere om deres koncept her.

Lige nu har de tilbud om 50% rabat, hvis du allerede har bestilt rejse. Det gælder til alle rejser i hele 2017, blot du bestiller deres service her i maj måned. Jeg selv er ikke i tvivl, om hvis jeg en dag skal afsted på charterferie, så vil jeg bestille afhentning igen.

NB: Jeg er ikke blevet bedt om at skrive om firmaet. Jeg skriver udelukkende, fordi jeg havde en rigtig god oplevelse med deres service - og for at give lidt reklame til de små, nye iværksættere. Jeg fandt først efter egen bestilling ud af, at det var én af forældrene til et andet barn på ældstesøns fægtehold, der havde startet firmaet.

4 kommentarer:

 1. Det lyder da rigtig smart - det er alligevel noget tid (og bøvl) man kan spare der.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - der er meget tid at spare. Især i drop-off køen i lufthavnen. Kram B

   Slet
 2. Wow det er smart! Vi skal til Italien til bryllup næste sommer men vi kører derned.. Tak for super godt rejsetip! Og fedt du lige reklamere for dem eller sådan:)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mette - ja, det gælder jo kun til fly-ferier ;-) og jeg tænker, at andre kan få glæde af den slags tips, så hvorfor ikke lave et indlæg :-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...