søndag den 28. maj 2017

Egentlig så...

Når man sidder iført en hullet t-shirt og en nederdel, som man har hentet op af vaskekurven. Med morgenhår og lugtende af nat og lidt sved. Og man har ondt i numsen af at sidde så længe foran computeren og man er ved at lave en parade af kaffekopper mellem papirbunkerne på bordet. Ja, så ved man, det er eksamensperiodens sidste dage. Og lad os bare slå fast: jeg glæder mig sindsygt til at få afleveret det projekt (måske lige så meget, som I glæder jer til at slippe for at høre om det)

Derfor. Egentlig så...
 • er der virkelig for meget Rasmus Seebach i min radio - og for lidt Nik og Jay.
 • er det jo blevet sommer og jeg har jo verdens blegeste ben. Kunne faktisk gå for at være fuldblods englænder.
 • laver jeg pænt mange overspringshandlinger, når jeg burde sidde og skrive på min opgave.
 • er jeg ret afhængig af fugtspray her i varmen. 
 • har jeg købt en eksamensgave til mig selv. Måske du tænker, at jeg skulle bestå den eksamen, før jeg fik en gave?!! Det mundtlige forsvar er trods alt først d. 23. juni... Jamen altså, de lå jo lige der og kiggede på mig. 

Så smukke...

18 kommentarer:

 1. Nu er den 23. juni jo lige om lidt - og de skulle jo nødig blive udsolgt inden😆
  De er i øvrigt rigtig flotte💙

  SvarSlet
  Svar
  1. @Susanne - det er rigtigt! Så var det godt, jeg fik dem købt, hehe. Og tak. Er også vild med dem. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Selvfølgelig blev du nødt til det! Elsker dem; de er SÅ smukke! ❤️

  SvarSlet
  Svar
  1. @Maude - tak søde du. og tak for opbakning (er ikke sikker på, at min bankrådgiver er enig!). Kh. Birgitte

   Slet
 3. Du fortjener så meget den gave, sådan som du har knoklet.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Emilie - tak søde du - jeg er jo selvfølgelig enig. hahaha. Kh. Birgitte

   Slet
 4. Det er snyd - at købe en eksamens'opgave' 😏😏

  SvarSlet
  Svar
  1. @Cille - jeg har købt en eksamensgave. Ikke opgave. Det er en tastefejl. Bare rolig, sidder skam selv og sveder over opgaven 😉 Kh Birgitte

   Slet
 5. Hvor er de pæne, og selvfølgelig må man købe eksamensgave til sig selv - også på forhånd.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Christina - jeg har kigget på dem et stykke tid, så nu da jeg så dem, så skulle det da være ;-) kh. Birgitte

   Slet
 6. Ja de er virkelig smukke - som rigtig mange ting fra Julie Sandlau. Jeg har mit øje på nogle små ørestikker med rosa sten fra hende ...

  SvarSlet
  Svar
  1. @Lisbet - jeg har først lige opdaget mærket. Rosa sten lyder så fint. Håber du får dem i hus?!! Kh. Birgitte

   Slet
 7. Sikke nogle smukke øreringe, kan godt forstå at du glæder dig, til at blive færdig.
  Og lige derfor med Rasmus Seebach, hører jeg Nik og jay greatest i bilen.
  kh Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - endelig én, der helt forstår det med Nik & Jay, hurra! Og ja, bare det snart var deadline - på den anden side, så mangler der stadig en del på opgaven. Suk. Kh. Birgitte

   Slet
 8. Waouw, flotte øreringe. Tillykke med eksamensgaven og snart veloverstået eksamensOPgave! :-) (PS: Jeg er sikker på, at mine ben trumfer dine i hvidhed. Mine er nærmest blå?!)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Øglemor - Tusind tak :-) og ja, snart overstået. Jeg er godt nok en smule træt af den lige nu. Mine ben er ret så hvide og de bliver ved med at være sådan hele sæsonen. Er bare ikke skabt til at blive brun, hahaha. Kh. Birgitte

   Slet
 9. Sikke nogle flotte øreringe. Du kan også tænke det som dine "jeg skal igennem opgaveskrivningen" gave og så tilføje en ny eksamensgave til dig selv efter d. 23. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - jeg kan godt lide din tilgang til det. Tror ikke bankrådgiveren er helt enig, hehe. Men mon ikke jeg finder en anden fin ting, til at fejre at det hele er overstået når vi kommer til d. 23?!! Kram B

   Slet

Giv mig dine tanker...