tirsdag den 9. maj 2017

Optursliste

For tiden har jeg travlt (what's new) og derfor skal jeg holde fokus på det positive. Det virker bedst for mig i pressede situationer, lige at få sagt de gode ting højt. Så her er lidt om, hvad der pt. giver mig optur:
 • at kunne sove på maven. Efter operationen har jeg ikke sovet på maven. Det er ellers noget jeg plejer at gøre hver nat. Forleden fik jeg forsigtigt placeret mig på maven og faldt i søvn der. Har så alligevel vendt mig (ubevidst) over på siden i løbet af natten.
 • at have lakeret tånegle. Søndag aften fik jeg det endelig gjort. Det blev ikke videre kønt. Især fordi jeg hele sidste år/sæson fik det gjort hos en neglesalon. Så er bestemt ude af træning. Plus neglefarven ikke er helt god, men det var den, der var hurtigst tørrende.
 • at svalerne er tilbage. De har ikke fået unger endnu, men flyver frem og tilbage og ind i reden.
 • at læse i min bog. Den er tyk, den bog jeg har gang i - og en smule underlig. Men jeg læser. Den skal nemlig snart afleveres tilbage til biblioteket.
 • at være fri for kræft. Jeg har fået prøvesvarene fra hospitalet og jeg er helt og aldeles kræftfri.


19 kommentarer:

 1. Det vat da den skønneste optursliste! ❤️

  SvarSlet
  Svar
  1. 'Var'. Ikke 'vat'. Kan slet, slet ikke ramme tasterne i disse dage. Pølsefingre må på skrump. Nu!

   Slet
  2. Tak søde Maude - jeg fanger meningen og det er jo det vigtigste :-) kh. Birgitte

   Slet
 2. En dejlig liste, så positivt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Christina, det trænger man nogle gange til :-) kh. Birgitte

   Slet
 3. Hvor er det dejligt at høre, Birgitte. Kram herfra

  SvarSlet
 4. Virkelig skøn liste :) Kh. S.

  SvarSlet
 5. Åh sikke gode nyheder, tillykke med det.
  kh Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er skønt med det hele :-) kh. Birgitte

   Slet
 6. Dejligt sidste punkt! Nu er du på alle måder sommer-parat :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, bortset fra at ar skal være dækket, så er jeg godt kørende. Kh. Birgitte

   Slet
 7. Tillykke! Særligt det sidste punkt sætter trumf på opturen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Emilie - jeg er også lettet. Kh. Birgitte

   Slet
 8. Hey, you did it! Du fik malet dine tånegle! Sådan! Jeg bliver nødt til at tage fat i mine fingrenegle senest i morgen, hvis de skal se ordentlige ud til fredagens konfirmation. At kunne sove på maven igen, må være NOGET af en optur. Kan simpelthen ikke undvære det og kan ikke forstå, hvordan jeg overlevede 3 graviditeter?!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Malin - ja, det var i allersidste time så at sige ;-) håber du når dine negle. Og ja, at sove på maven er det bedste. Jeg synes, det var så hårdt ikke at kunne det, da jeg var gravid. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...